Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, 2 restauranger och en utomhuspool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Mitt på Arlanda flygplats, med 44 ljusa och fräscha konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken, kan vi ordna möte, konferens, event och kongress för 2 till 900 personer.

Kommunikationer och närhet

Clarion Hotel Arlanda Airport har ett unikt läge vid kommunikationernas mest centrala punkt i Sverige. Som en del av Sky City, där Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala stannar, lär ingen av deltagarna behöva spilla restid i onödan oavsett varifrån i världen de kommer.

Våra projektledare

Tillsammans med er kan vi skapa upplevelsefyllda möten som överträffar alla förväntingar. Din egen projektledare tar hand om konferensen från idé till genomförande och uppföljning för den absolut bästa upplevelsen och bästa resultatet.

Konferenslokaler

För mindre möten har vi mötesrum och mötessviter högst upp i hotellet på våning 12 och Top Floor, våning 13. Med fantastisk utsikt. För den större konferensen åker vi ner till våning 2 där de större konferenslokalerna finns, samt grupprum och mingelytor.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Event

Kick off, billansering, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har möjlighet att ordna alla typer av event – små som stora.

Aktiviteter och teambuilding

Montera ner ”vi och dom” och bygg en gemensam "vi-anda" genom att inkludera roliga och annorlunda aktiviteter i konferensen. Detta är ett bra sätt att lära känna varandra, effektivisera och nå gemensamma mål, men framför allt att ha kul tillsammans som grupp. Vi samarbetar med aktivitetsbolag som skräddarsyr aktiviteter efter era behov och önskemål. Exempel på kategorier är teambuilding/gruppövningar, På Arlanda, Sjö & Äventyr, Mat & Dryck och inomhusaktiviteter. 

Julshow med Suit & Tie feat. Linda Bengtzing

De välklädda herrarna i Suit & Tie bjuder på middagsunderhållning fylld av energi, humor och galenskap. Gästartisten Linda Bengzing tar showen till något utöver det vanliga. Boka årets julshow inkl. julbord med företaget! Fredag 9 december, kl. 18.00 - 23.00. Efter showen blir det DJ, bar och dans till 01.00.
781 SEK/person exklusive moms.

Boka konferensrum

Du vet väl att du kan göra en sökning och skicka en förfrågan direkt på vår konferensbokningssida?

Sales Managers

Maximilian Ziegler
maximilian.ziegler@choice.se
+46 70 385 97 91

Eric Lennerman (föräldraledig)
eric.lennerman@choice.se
+46 73 071 36 35

Fredrik Jansson
fredrik.jansson@choice.se
+46 73 551 10 85

Christopher Mörlin
christopher.morlin@choice.se
+46 76 127 38 27

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.561.357.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.