Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Arlanda Airport, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats inne vid terminalerna - för möte, konferens och upplevelser. Fantastisk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, restauranger och pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

  I Nordic Choice Hotels, på Clarion Hotel Arlanda Airport delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar det We Care och detta är några av de områden vi jobbar med.

  Green Stay

  Hos oss har du som gäst, som bor mer än en natt, möjligheten att avstå städning och på så sätt bidra till en bättre värld samtidigt som du skänker pengar till Nordic Choice klimatfond. Det enda du behöver göra är att hänga ut "Green Stay"-skylten på ditt dörrhandtag.

  Vi stöttar Trygga Barnen

  Sedan 2012 har vi hjälpt Stiftelsen Trygga Barnen som stöttar barn och unga upp till 25 år som har någon nära sig som har problem med alkohol, droger eller mår psykiskt dåligt. Insamlingar, barnaktiviteter, auktion och bidrag är några av de saker vi gör.

  Rekryteringsprojekt med Arbetsförmedlingen Luftfart

  Sen 2014 har vi ett samarbete med Arbetsförmedlingen Luftfart där vi ger ca 10-15 arbetssökande praktik på hotellet. Praktiken är till för utrikesfödda kvinnor, långtidssjukskrivna och ungdomar och målet är att ge någon form av anställning efter avslutad praktik. 50-75 % av alla praktikanter har fått jobb hos oss efter avslutad praktik.

  Nätverk: för ett tryggare Arlanda

  Varje år utbildas personalen hos oss i anti-trafficking. Det arbetet och engagemanget ledde till att vår tidigare vd Pernilla Johansson tog initiativ till ett nätverk på Arlanda Ett nätverk vars syfte är att upptäcka och motverka människohandel för sexuella ändamål, samt att bidra till att hjälpa de utsatta. Idag är polisen, Swedavia, kyrkan och flera hotell i Sigtuna kommun med i detta nätverk.

  BREEAM-certifierad och klimatkompenserad fjärrvärme

  I december 2016 blev hotellet BREEAM-certifierade.  Vår fjärrvärme klimatkompenseras och vår energi kommer från Arlanda Energi med låg miljöpåverkan.

  Egna bikupor, egen honung

  Sedan våren 2013 har vi bikupor med ca 80.000 bin på taket. Biodlingen ger oss ca 100-200 kg honung per år.

  ISO 14001-certifierade

  Nordic Choice Hotels har valt det internationellt erkända miljöstyrningssystemet ISO 14001, eftersom det stämmer väl överens med de visioner och åtgärder hotellkoncern har/gör.

  ”VAKET”

  Varje dag har vi rutiner för att minska vår förbrukning av vatten, avfall, kemikalier, energi och transporter. Vi kallar det för VAKET. 

  100 % palmoljefri mat

  Vi var första hotellet som blev palmoljefritt och har sen 2014 varit 100 % palmoljefri på maten

  KRAV-certifierad frukost

  KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

  Vi serverar bara MSC- och ASC-märkt fisk.

  Få upp till 25% rabatt!

  Nej tack!

  Försök igen

  Få upp till 25% rabatt!
  Tack för att du anmälde dig!

  Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

  2.566.101.002 28
  Bokningskod

  Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

  Spara

  Bokningskod måste anges

  Valt rum

  rum Ta bort rum

  Lägg till rum
  Bokningskod

  Din bokningskod har lagts till.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.