Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Arlanda Airport, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats inne vid terminalerna - för möte, konferens och upplevelser. Fantastisk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, restauranger och pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Boka jultallrik, julfrukost eller en sprakande julfest bara några minuter från gaten, tågstationen, laddstolpen och busshållplatsen. Lite närmare tomten, lite närmare till allt.

Julfrukost

Starta morgonen med en god hotellfrukost Christmas style. Plocka från frukostbuffén och från julbordet i en enda härlig samling av julsmaker. Lite värmande glögg, julskinka, lax och såklart, risgrynsgröt och pepparkakor i mängder. Se hela menyn här.

Jultallrik

Denna klassiker är tillbaka och såklart med julens favoriter på en tallrik. Perfekt för när ni vill ses över en jullunch. Se hela menyn här.

Julfest

Fest, party, middag och klackarna i taket. Vi har lokalen för alla era drömmar och idéer och ni har gästerna. Tillsammans arrangerar vi årets bästa fest. Vår projektledare är med från början till uppföljning och guidar er genom planering till provsmakning av menyer.

Ensam julgran söker

Det finaste juleventet vi vet. Under julen samlar vi in julklappar till stiftelsen Trygga Barnen. Vi har gjort det sen 2012 och det är det bästa vi vet. Att göra barn glada på en annars för dem jobbig tid. Vill ni vara med och bidra, med julklappar eller pengar löser vi det med hela hjärtat. Läs mer om projektet här!
 
Välkommen till Arlandas juligaste hotell!

Boka julbord här

Hör av dig via e-post:reservation.cl.arlanda@choice.se eller telefon: (+46) 08-444 18 15 så hjälper vi dig med bokningen av ditt perfekta julfirande!

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.