Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm Arlanda Airport, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, 2 restauranger och en utomhuspool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Boka julbord, jultallrik, julfrukost eller en sprakande julfest bara några minuter från gaten, tågstationen, laddstolpen och busshållplatsen. Lite närmare tomten, lite närmare till allt.

Julfrukost

Starta morgonen med en god hotellfrukost Christmas style. Plocka från frukostbuffén och från julbordet i en enda härlig samling av julsmaker. Lite värmande glögg, julskinka, lax och såklart, risgrynsgröt och pepparkakor i mängder. Se hela menyn här.

Jultallrik

Denna klassiker är tillbaka och såklart med julens favoriter på en tallrik. Perfekt för när ni vill ses över en jullunch. Se hela menyn här.

Julbord

Julbord är poppis och funkar alltid. Välj och vraka från en kall och en varm buffé med traditionella favoriter och nya läckra smaker. Nyhet! Testa vår egna honungssill: BEE SILLY med honung från våra egna bikupor. Vår sommelier har valt ut passande drycker till julbordet. Se hela menyn här.

Julfest

Fest, party, middag och klackarna i taket. Vi har lokalen för alla era drömmar och idéer och ni har gästerna. Tillsammans arrangerar vi årets bästa fest. Vår projektledare är med från början till uppföljning och guidar er genom planering till provsmakning av menyer.

Ensam julgran söker

Det finaste juleventet vi vet. Under julen samlar vi in julklappar till stiftelsen Trygga Barnen. Vi har gjort det sen 2012 och det är det bästa vi vet. Att göra barn glada på en annars för dem jobbig tid. Vill ni vara med och bidra, med julklappar eller pengar löser vi det med hela hjärtat. Läs mer om projektet här!
 
Välkommen till Arlandas juligaste hotell!

Pris och öppettider för julbord hos oss

Datum: Julbordet serveras 3 december - 21 december 2019

Pris: 495 kr (exklusive moms)

Boka julbord här

Hör av dig via e-post:reservation.cl.arlanda@choice.se eller telefon: (+46) 08-444 18 15 så hjälper vi dig med bokningen av ditt perfekta julbord!

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.384.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.