Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och välutrustat mötesrum på hotell Tapto Stockholm
  • Stilren og velindrettet restaurant på Tapto Hotel Stockholm
  • Denne charmerende sauna kendetegner det afslappede og moderne spa område på Tapto Hotel Stockholm
  • Elegant och smakfullt inrett dubbelrum deluxe på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Tapto i Östermalm och bara ett stenkast från Stockholm Stadion. Ett lugnt men centralt läge. Shopping och sevärdheter väntar nära och Evening Meal är inkluderat i priset. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1314 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Genuin service utöver det vanliga

den 19 februari 2019, , Eva C

Mycket fint och gästvänligt bemötande. Vi hade ett speciellt önskemål på rum och den glada och trevliga tjejen i receptionen sprang upp två gånger för att leta efter ett rum som skulle passa oss. Vi ä…

Mycket fint och gästvänligt bemötande. Vi hade ett speciellt önskemål på rum och den glada och trevliga tjejen i receptionen sprang upp två gånger för att leta efter ett rum som skulle passa oss. Vi är så nöjda med både bemötande, god kvällsmåltid och fint och tyst rum. En extra eloge till tjejen i receptionen som utan att tveka gjorde allt för att tillmötesgå vårt önskemål! På återseende Clarion Collection Tapto i Stockholm!

Svar från ägaren

den 21 februari 2019

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår mat och sist men inte minst- vår personal! Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
4

Trollebud

den 18 februari 2019, , AnnieK644

Bra hotell med god service. Bedömer detta hotell som 3+. Efterlyser lägre avgift vid flera nätters boende och när det inte görs någon städning under vistelsen. Bra med kvällsmåltid. För få platser i m…

Bra hotell med god service. Bedömer detta hotell som 3+. Efterlyser lägre avgift vid flera nätters boende och när det inte görs någon städning under vistelsen. Bra med kvällsmåltid. För få platser i matsalen vid hög beläggning.

Svar från ägaren

den 19 februari 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
4

Kan varmt rekommenderas

den 15 februari 2019, , resanvaren

Fantastiskt bra service redan vid incheckningen. Mycket trevlig personal. Trevliga, rena och fräscha rum om än ganska små. Jättegod kvällsmåltid (som dessutom ingår i priset). Läget är bra, om man som…

Fantastiskt bra service redan vid incheckningen. Mycket trevlig personal. Trevliga, rena och fräscha rum om än ganska små. Jättegod kvällsmåltid (som dessutom ingår i priset). Läget är bra, om man som jag, ska hålla till på Östermalm eller i dess närheten. Nära till T-banan (hållplats Stadion).

Svar från ägaren

den 19 februari 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vårt läge , vår mat och sist men inte men viktigast vår personal! Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
5

Mysigaste hotellet på Östermalm!

den 12 februari 2019, Stockholm, Sverige, Hotellpinglan

En riktig hotellpärla med snygga och mysiga rum, stans finaste bastu och relax, god kvällsbuffé som ingår i priset och en supertrevlig personal. Beläget i lugna kvarter men bara ett stenkast från Stur…

En riktig hotellpärla med snygga och mysiga rum, stans finaste bastu och relax, god kvällsbuffé som ingår i priset och en supertrevlig personal. Beläget i lugna kvarter men bara ett stenkast från Stureplan. Väl värt ett besök!

Svar från ägaren

den 13 februari 2019

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor och det bästa: Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss ! Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
3

Fredrik Z

den 11 februari 2019, Motala, Sverige, Fredrik Z

Hotellet har väldigt små rum som nu dessutom börjar bli nedgångna och är i behov av renovering. En del småsaker som lampor och annat som inte funkar och står och blinkar. Maten är ok men utbudet har b…

Hotellet har väldigt små rum som nu dessutom börjar bli nedgångna och är i behov av renovering. En del småsaker som lampor och annat som inte funkar och står och blinkar. Maten är ok men utbudet har blivit mindre där exempelvis efterrätt inte erbjuds. Frukosten är toppenbra! De allra flesta i personalen är oerhört trevliga och serviceminded medan några få har utvecklingspotential.

Svar från ägaren

den 12 februari 2019

Hej, Tack för att ni har tagit er tid att recensera oss på tripadvisor. Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss och att ni uppskattar vårt hotell och vår mat. Vi renoverar kontinuerligt våra rum och planen är att flertalet ska fräschas upp under året. Några av våra är något mindre, boka gärna ett superior eller deluxe nästa gång, de rummen är större. Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.561.357.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.