Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och välutrustat mötesrum på hotell Tapto Stockholm
  • Stilren og velindrettet restaurant på Tapto Hotel Stockholm
  • Denne charmerende sauna kendetegner det afslappede og moderne spa område på Tapto Hotel Stockholm
  • Elegant och smakfullt inrett dubbelrum deluxe på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Tapto i Östermalm och bara ett stenkast från Stockholm Stadion. Ett lugnt men centralt läge. Shopping och sevärdheter väntar nära och kvällsmat är inkluderat i priset. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1425 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Varmt och välkomnande på lugna Östermalm

den 11 oktober 2020, Göteborg, Sverige, DanielD9140

I ett lugnt och vackert bostadsområde ligger detta trevliga hotell. Charmiga rum, god frukost och mycket god kvällsmat. Vänlig personal som var lyhörd. Bra för dig som vill besöka Stockholm men gär…

I ett lugnt och vackert bostadsområde ligger detta trevliga hotell. Charmiga rum, god frukost och mycket god kvällsmat. Vänlig personal som var lyhörd. Bra för dig som vill besöka Stockholm men gärna vill bo lite lugnare och på detta sätt förena det bästa av två världar.

Svar från ägaren

den 12 oktober 2020

Hej Daniel, Vilken fin läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och för vår mat. TACK! Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
5

Vistelse i Stockholm

den 20 september 2020, , Mia L

Ett jättebra hotell med personal som gör det där lilla extra för kunderna. Fina och välstädade rum.Vi är så nöjda. Detta hotell vill vi rekommendera. Nära till allmänna kommunikationer. Bra kvällsbuff…

Ett jättebra hotell med personal som gör det där lilla extra för kunderna. Fina och välstädade rum.Vi är så nöjda. Detta hotell vill vi rekommendera. Nära till allmänna kommunikationer. Bra kvällsbuffe.

Svar från ägaren

den 21 september 2020

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotel och för vår service. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
5

En skön helgvistelse med promenadavstånd till centrala Stockholm

den 23 augusti 2020, Lund, Sverige, cmv_nordahl

Vi fick ett rymligt rum, med sköna sängar. Som ett led i Covid 19 pandemin fick vi välja "slot" tid för frukost. Men eftersom vi ville äta tidigt var det bara att gå ner. Snabb och effektiv inchecknin…

Vi fick ett rymligt rum, med sköna sängar. Som ett led i Covid 19 pandemin fick vi välja "slot" tid för frukost. Men eftersom vi ville äta tidigt var det bara att gå ner. Snabb och effektiv incheckning, likaså för utcheckning. Alla är trevliga och mycket vänliga. Det ingår kvällsmat i rumspriset men vi utnyttjade inte den förmånen denna gång, däremot tog vi för oss av eftermiddags fikan som finns i lobbyn. Dessutom bra värde för pengarna. Rekommenderas.

Svar från ägaren

den 21 september 2020

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotel och för vår service. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
5

Romantisk helg

den 13 augusti 2020, , timomj

Vi gjorde en helg i Stockholm och bodde på Tapto. Riktigt trevlig personal, bekvämt rum, kanonfrukost och middagen på kvällen är ett stort plus i kanten. Bastun var skön! Vi bor gärna på Tapto igen o…

Vi gjorde en helg i Stockholm och bodde på Tapto. Riktigt trevlig personal, bekvämt rum, kanonfrukost och middagen på kvällen är ett stort plus i kanten. Bastun var skön! Vi bor gärna på Tapto igen och våra vänner har fått höra om stället!

Svar från ägaren

den 19 augusti 2020

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår servce och mat. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
3

Trevlig personal, sådär rum

den 17 juli 2020, , Perma123

Vi var tre personer som bodde i en juniorsvit. Trevligt med balkong i fint läge. Badrummet var sådär, krånglig dusch och mindre än två meters takhöjd i duschen. Var inte lätt att få till bra dusch där…

Vi var tre personer som bodde i en juniorsvit. Trevligt med balkong i fint läge. Badrummet var sådär, krånglig dusch och mindre än två meters takhöjd i duschen. Var inte lätt att få till bra dusch där. Madrassen i bäddsoffan var verkligen inte skön, räknar givetvis med skillnad mot vanlig säng, men detta var inte ok. Blev lite bättre efter att vi frågat efter extra bäddmadrass(som vi dock inte fick förrän en dag senare efter påminnelse). Var lite krångel med nycklarna, men på tredje försöket fick vi en fungerande nyckel. Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen under hela vistelsen. Frukosten var ok. Trevligt att det inte var så trångt i matsalen. Saknade dock bacon och det var en del saker som tog slut en halvtimme innan stängning utan påfyllning. Inte mycket utbud av bröd. Kunde även varit handsprit på fler ställen i matsalen. Allt som allt, efter att ha bott en del på Nordic choice, så var detta under förväntningarna, särskilt för en juniorsvit, men bra med trevlig personal.

Svar från ägaren

den 4 augusti 2020

Hej, Tack för er feedback, Vad roligt att höra att ni uppskattar vår personal, Vi ber om ursäkt om madrassen i extrabädden inte var till belåtenhet, vi ska ska åtgärda detta. Vi hade problem med våra system och beklagar att ni fick lida av detta, frukostutbudet är något begränsat nu under Corona. Vi har även ställt ut handsprit på fler ställen nu. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.397.009 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.