Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och välutrustat mötesrum på hotell Tapto Stockholm
  • Stilren og velindrettet restaurant på Tapto Hotel Stockholm
  • Denne charmerende sauna kendetegner det afslappede og moderne spa område på Tapto Hotel Stockholm
  • Elegant och smakfullt inrett dubbelrum deluxe på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Tapto i Östermalm och bara ett stenkast från Stockholm Stadion. Ett lugnt men centralt läge. Shopping och sevärdheter väntar nära och Evening Meal är inkluderat i priset. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1336 omdömen
4
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Helt enkelt bra

den 21 maj 2019, Älmhult, Sverige, 840edwinv

Om jag skulle vilja vara kritisk då var rummet en aning för liten. För övrigt bra standard och läge på Östermalm. Inte ’mitt i’ men ändå nära. Tunnelbanestation i närheten. Skön säng och bra frukost.…

Om jag skulle vilja vara kritisk då var rummet en aning för liten. För övrigt bra standard och läge på Östermalm. Inte ’mitt i’ men ändå nära. Tunnelbanestation i närheten. Skön säng och bra frukost. Rekommenderas!
Läs mer
4

Trevligt upplevelse

den 4 maj 2019, Borås, Sverige, Curiosity42557234889

Mycket positivt upplevelse, god service. Blev uppgraderade till ett superior rum, som var mysigt och välkomnande. Enda nackdel var att det gick inte att få värmen upp i rummet när utomhustemperaturen…

Mycket positivt upplevelse, god service. Blev uppgraderade till ett superior rum, som var mysigt och välkomnande. Enda nackdel var att det gick inte att få värmen upp i rummet när utomhustemperaturen sjönk rejält under kvällen.

Svar från ägaren

den 9 maj 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell för vår personal. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
4

Helt ok!

den 28 april 2019, Nässjö, Sverige, niklas67

Besökte detta hotell för andra gången senaste halvåret och jag tycker det är bra. Ingår eftermiddagsfika som jag inte tyckte var så märkvärdig utan innehöll en sorts muffins och en halvtorr sockerkaka…

Besökte detta hotell för andra gången senaste halvåret och jag tycker det är bra. Ingår eftermiddagsfika som jag inte tyckte var så märkvärdig utan innehöll en sorts muffins och en halvtorr sockerkaka. Med tanke på att de bjuder på dem så får den ändå ett ok. Betydligt bättre var kvällsbuffen som också var gratis! och den bestod av pulled pork, klyftpotatis, sallad och bröd. Smakade bra! Rummen var helt ok även om det upplevdes väl varmt.

Svar från ägaren

den 29 april 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
2

Dålig "svit"

den 28 april 2019, , Sofiaswed

Vi hade bokat en svit men det var mer som ett vanligt 2-rums hotellrum. Det även dåligt städat och en urdrucken flaska stod kvar på rummet. Det fanns bara morgonrock för två personer fast vi var fyra.…

Vi hade bokat en svit men det var mer som ett vanligt 2-rums hotellrum. Det även dåligt städat och en urdrucken flaska stod kvar på rummet. Det fanns bara morgonrock för två personer fast vi var fyra. Bäddsoffan var hemsk att sova i, man kände varenda fjäder. En bäddmadrass hade varit bra. Varken the eller kaffe var påfyllt, fanns bara vattenkokare och socker... Mums. Halvbra frukost, inget imponerande. +för trevlig personal i receptionen och för stor balkong.

Svar från ägaren

den 29 april 2019

Hej, Tack för er feedback, Vi kan bara beklaga att det var dåligt städat på rummet, det ska det naturligtvis inte vara samt att det inte var påfyllt med the/kaffe. Gällande bäddsoffan har vi inte fått negativ feedback tidigare, vi skall titta på dem. Vad gäller morgonrockar så ges de ut till vuxna, om ni var fyra vuxna är det en miss från oss. Hör gära av er om ni komemr tillbaka så ska vi se till att ni får en bättra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och maten. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer
3

Trevligt hotell med lungt ostört läge och mycket bra frukost

den 22 april 2019, , Navigate22111991729

Ganska litet rum för tre vuxna personer. Lite damm här och där och även nån städmiss i badrummet . Glasen ofräscha, fick diska om dom själv. Extrasängen inte ok för tonåring på 190 cm. Vi fick rum län…

Ganska litet rum för tre vuxna personer. Lite damm här och där och även nån städmiss i badrummet . Glasen ofräscha, fick diska om dom själv. Extrasängen inte ok för tonåring på 190 cm. Vi fick rum längst upp som vi bett om vilket var positivt.Tyst och relativt ostört, lite spring i korridorerna på morgonen bara. Skön dubbelsäng med stora sköna kuddar. Täcken tunna och smala, kändes sladdriga, dags o byta ut kanske. Tyvärr ingen stor kudde till extrasängen och vi fick be om extra glas och morgonrock till tredje personen fast vi betalt för tre vuxna. Kvällsmaten som ingick i priset ganska tråkig med litet utbud. Hade önskat fler alternativ o välja på och mycket mer grönsaker. Fler vegetariska alternativ. Frukosten otroligt bra, med stort och varierat utbud och gott kaffe. Bla supergod hemgjord smoothie! Bra centralt läge på hotellet, bara några minuter till city med tunnelbanan som ligger på gångavstånd från hotellet.

Svar från ägaren

den 29 april 2019

Hej, Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Rummen kan variera lite i storlek, glädjande kan vi meddela att vi har köpt in nya extrasängar i veckan så dessa ska nu vara bättre. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss fina rekommendationer för vårt hotell, vår personal och vår vår hemmagjorda smoothie. Varmt välkomna tillbaka!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.