Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

  • En bäddad dubbelsäng med morgonrockar i fotändan och stora fönster med utsikt över takåsarna  i ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.
  • Närbild på ett vitt handfat med kran i mässing och tvål från Rituals i badrummet på ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet till shopping och nöjen. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Amaranten erbjuder en avslappnad mötesplats, mat och dryck med hög kvalitet samt personlig service i en skön atmosfär - från morgon till kväll.

Kitchen & Table Kungsholmen – restaurang med lunch, brunch och middag

Välkommen till Kungsholmens hjärta, Kitchen & Table Kungsholmen i samarbete med kocken Marcus Samuelsson. Fun Dining hos Lucky No.13, där vi kombinerar Kungsholmen och Manhattan – båda öarna lika speciella så det säger sig själv att en kombination måste bli något utöver det vanliga. Menyn är en smakexplosion av Manhattan, tillagade av skandinaviska råvaror. En härlig plats att umgås på över ett glas med dina kollegor eller en avslappnad middagsupplevelse, perfekt för både stockholmare och hotellgäster att känna av staden, dess smaker, människor och puls. Vi serverar lunch på vardagar, brunch varje lördag och á la carte på kvällar och helger. Välkomna! 

Frukost

Att frukost är den viktigaste måltiden på dagen har vi tagit fasta på och serverar därför en generös, god och hälsosam frukost! Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter och självklart flera olika alternativ för allergiker. Under helger och lov är det mysigt med sovmorgon och långfrukost, det kan därför bli lite ont om plats de sista frukosttimmarna. För den som önskar äta frukost i lugn och ro kan vi tipsa om att börja dagen tidigt, eller varför inte lyxa till det och beställa room service med frukosten till rummet? Frukostbuffén serveras på entréplan och är alltid inkluderad i priset för våra boende gäster. Även om du inte övernattar hos oss är du alltid varmt välkommen att avnjuta vår frukost till priset av 225 SEK per person. 

Boka bord  

Välkommen att kontakta oss för information och bokning.

Kitchen & Table: +46 8 692 52 00 eller via kungsholmen@kitchenandtable.se

Boka bord online på Kitchen & Table

Frukost

Måndag: 06.30 - 09.30
Tisdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.00 - 11.00

Lunch

Fredag: 11.30 steak and fries fridays - LUS (lunch utan slut) 
Övriga dagar serveras lunch i Tap Room.

Kitchen & Table Kungsholmen

Måndag-Tisdag Stängt
Onsdag-Torsdag 17-23
Fredag 11.30-23 
Lördag 15-23
Söndag Stängt

Menyer

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.