Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Välkommen hit! Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm. Hotellgäster får rabatt på entrén till Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Träna på vårt nya gym, Fit&Fab, med hållbarhetsfokus och de senaste maskinerna från Technogym. Don't wait for a sign - just sweat!

Välkommen till vårt nyrenoverade gym med hållbarhetsfokus. Här finns nya Artis Renew-träningsmaskiner från Technogym som tillvaratar energin som produceras när man använder maskinerna och skickar ut det i elnätet. När du tränar kondition hos oss reduceras, återvinns och förnyas energi tack vare den nya utrustningen. 

Utrustning i gymmet

Mixen av träningsutrustning är det senaste inom gymteknik med Athletic Performance utrustning som tex. Skillmill. Dessutom introduceras det nya gruppträningskonceptet Omnia (Move Train Play).

Personlig tränare - boka idag

Hos oss har vi certifierade tränare som du kan boka pass med, antingen för ett tillfälle eller för en längre period. Du kan boka för dig själv eller för mindre grupper. Boka din personliga tränare via pt.sign@choice.se

Arkitektritat gym

Gymmet är ritat av av vår husarkitekt, Inside by Wingårdhs - för att du ska få en designad gymupplevelse du sent glömmer!

Första hotellet med miljövänlig gymstandard

Clarion Hotel Sign är det första hotellet inom Clarion Hotel att få den nya miljövänliga gymstandarden, som så småningom kommer att implementeras på övriga hotell i kedjan. Här är hållbarhet i fokus och energin som produceras under träningen tas tillvara på i elnätet. Bra för dig och bra för miljön!

Gym

Öppet 24/7 och är gratis att nyttja för dig som hotellgäst

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.