Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Välkommen hit! Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med uppvärmd utomhuspool, bastu och spabehandlingar. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel® Sign

City Spa Yoga

Inhale & exhale, YOGA at Selma every tuesday!

Starta din dag med att ge din kropp hälsosam energi med yoga i vår unika miljö, följt av en välgörande spaupplevelse. Låt oss vara din oas mitt i stan!

Vi bjuder stolt in dig till vårt nya koncept; City Spa Yoga tillsammans med Best Of You. Varje tisdag erbjuder vi dig att starta dagen med en mjuk 45-minuters Hatha-klass som väcker din kropp och fördjupar kopplingen mellan andetag och rörelse. Vi finns till både för dig som är nyfiken på yoga och dig som erfaren yogis.

Njut av yogans lugnande effekt hos oss på Selma City Spa innan vi öppnat dörrarna för dagen - med en fantastisk utsikt över staden möter du tisdagen på bästa sätt. Efter yogapasset har du fri tillgång till spaanläggningen och om du verkligen vill vakna till - varför inte ett dopp i den varma rooftop poolen? Du får också lov att njuta av färsk frukt, te och smoothie. Börja dina tisdagar med en stund där du prioriterar dig själv!

PRAKTISK INFORMATION
När: Varje tisdag morgon 07.15 - 08.00, fritt att stanna så länge du vill och njuta av spa och lätt frukost efteråt. Premiär tisdag 6 mars. Var: Selma City Spa, 8:e våningen i Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm.
Pris: 250kr
Registrering: Begränsat antal platser. Registrera dig här: http://bit.ly/ClarionSignWebbshop
Inkluderat i priset: Tillgång till omklädningsrum med dusch, handduk och produkter. En lätt frukost som serveras efter yogan och fri tillgång till spa efteråt.
Instruktörer: Morgane Oléron och Ann Solberg, båda från Best of You’s team, välkomnar dig på premiärtisdagen och därefter turas de om. Klassen hålls på svenska eller engelska. Yogamattor finns på plats.

For information in english: www.bestofyou.se
For questions: contact@bestofyou.se.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.