Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Middag och hotell från endast 695 kr/person i dubbelrum

Planera in något mysigt att se fram emot i vinter! Boka en lyxig jul- och vinterinspirerad trerättersmiddag med övernattning och frukost på något av våra många hotell i Norden.

 • Gäller för boendeperiod:

  25 nov 2021 - 9 jan 2022

 • Kan bokas:

  12 okt 2021 - 6 jan 2022

 • Regler för erbjudandet:

  Max 2 vuxna

 • Specifikt för detta erbjudande:

  Av- och ombokningsbart fram till 16.00 på ankomstdagen.

Jul- och vinterinspirerad middag, övernattning och frukost!

Längtar du också till vintern – till jul, nyår och allt som det innebär? Till alla mysiga stunder med dina nära och kära, julklappsshopping, julbak, all den goda maten och alla festligheter! Varför inte planera in något härligt att se fram emot tillsammans i vinter, redan nu?

Boka en lyxig kväll med jul- och vinterinspirerad middag och övernattning på hotell till ett riktigt bra pris. Självklart ingår hotellfrukosten också – för vad är väl en hotellövernattning utan den? Från endast 695 kr/person i dubbelrum (totalt från 1390 kr för två) eller från 1095 kr för en person i enkelrum, får ni en trerättersmiddag med jul- och vintertema, övernattning och frukost morgonen efter. 

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, mellan 25 november 2021 och 9 januari 2022. Kanske blir det en härlig staycation under mellandagarna eller ett spännande besök i en ny stad över nyår? 

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Erbjudandet kostar från 695 kr per person i dubbelrum, vilket blir från 1390 kr totalt, eller från 1095 kr för ett enkelrum. Bokar du ett enkelrum och vill äta middag med någon annan som bokat erbjudandet skriver du det i “Övriga önskemål” vid bokning. Bokar du två nätter erbjuds du en ny meny dag två. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, samt är avbokningsbart fram till 16.00 på ankomstdagen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.