Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. På hotellet finns Element Spa, Eatery restaurang med två barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Kvinna med bok och te i hängmatta på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm
  • Behandlings-bänkar med handdukar på Elements Spa på Clarion Hotel Stockholm

Var är du i ditt rätta element? På gymmet eller i poolen? I bastun eller i en iskall dusch? I en vilstol eller i baren? Hos oss kan du vara där du vill. Och precis där du känner för att vara, just idag. Välkommen till Elements Spa.

Tid att slappna av

En oas på Södermalm med härlig relaxpool som också har en utomhusdel med en slående utsikt mot Årstaviken. Inne på Elements Spa kan du njuta av såväl ångbastu och torrbastu. Vi bjuder på frukt och te. I spabaren serveras varmrätter från vår a la carte-meny och svalkande drycker. Lugnt till vardags och mot helgen mer livligt. Alltid hjärtligt och en plats för dig att fylla på med energi. 

Behandlingar

Förboka gärna en skön behandling under din vistelse. Vi erbjuder både kropps- och ansiktsbehandlingar. Är ni två personer rekommenderar vi någon av våra duo-behandlingar. Vi arbetar med produkter från Elemis som är Englands ledande spa- och hudvårdsmärke. Elements Spa är ett av fåtal spa:an i Sverige som kan erbjuda behandlingar med Elemis-produkter. Utforska våra spabehandlingar här.

Gym

Vill du träna har vi ett välutrustat gym med 16 st maskiner för kondition, styrka och rörelse i anslutning till Elements Spa. Gymmet har öppet dygnet runt.  Läs mer om gymmet här.

Spakonferens

Sugen på en lite annorlunda konferens? Boka en konferens med spa! Börja eller avsluta en dag full av kreativa möten i Elements Spa, med behandlingar och skön avkoppling.

Åldersgräns

Elements Spa har en åldersgräns på 16 år. Men det finns undantag. Vissa dagar och lov välkomnar vi barn under särskilda tider, info uppdateras i Elements Spa's eventkalender.

Håll dig uppdaterad 

Håll dig uppdaterad på kommande erbjudanden och event samt avvikande öppettider här.

Var är du i ditt rätta element? 

Boka entré/spabehandling

Boka behandlingar, entré eller paket online här

Man behöver förboka sin entré för att vara garanterad en plats. Som hotellgäst på Clarion Hotel Stockholm har du ett reducerat entrépris.

För mer information besök vår hemsida eller kontakta oss på: +46 8 462 10 00 eller via reservation.elementsspa@choice.se

Öppettider

Se aktuella öpettider här >>

Gym

Öppet varje dag, dygnet runt.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.