Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra rymliga standardrum på 15-18 kvm med en dubbelsäng (160cm) eller två enkelsängar (90cm) är möblerade med ett skrivbord, 49’’ TV med Google Chromecast, öppen garderob och bagagehylla. Alla badrum har en duschkabin med duschtvål, schampo och en hårfön. Daglig städning av rummet kan beställas i Barception. Internet är snabbt, gratis och erbjuds i två utföranden: wireless och kabel.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Behöver du lite mera plats? Våra superior-rum på 18-25kvm med en dubbelsäng (160cm) eller två enkelsängar (90cm) är möblerade med ett skrivbord, TV, öppen garderob, bagagehylla och en liten sittavdelning med ett litet bord och en stol. Alla badrum har en duschkabin med duschtvål, schampo och en hårfön. Daglig städning av rummet ingår i priset och kan beställas i Barceptionen. Internet är snabbt, gratis och erbjuds i två utföranden: wireless och kabel.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Long Stay Max 2 personer

Läs mer
Stannar du längre än ett par nätter och vill ha lite extra plats? Pröva våra Long Stay rum! Förutom en 160 cm bred dubbelsäng, 49-tums tv med Google Chromecast, skrivbord och bagagehylla har dessa rum även ett litet pentry innehållande en kyl, vattenkokare, mikrovågsugn, bestick och ett köksbord med stolar. Rummet städas var fjärde dag. Bredbandsuppkopplingen är snabb, gratis och finns både i luften och via kabel. Rumsstorlek: 26-28 kvadrat Behöver du stanna längre än sju nätter. Kontakta oss för en bra deal!
 • Rökning ej tillåten
 • Deluxerum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Familjerum Max 4 personer

Läs mer
Är ni en familj eller ett kompisgäng? Då är våra familjerum perfekta för er! Rummen har en dubbelsäng (160 cm) eller två enkelsängar (90 cm) och kommer med extrasäng eller bäddsoffa. Rummen är möblerade med ett skrivbord, 49" TV med Chromecast, öppen garderob, bagagehylla och en liten sittavdelning med bord och stol. Alla badrum har en duschkabin med duschtvål, schampoo och en hårfön. Internet är snabbt, gratis och erbjuds i två utföranden; wireless och kabel. Daglig städning av rummet ingår i priset men måste beställas i Barception senast kvällen innan.
 • Rökning ej tillåten
 • Familjerum
 • Frukost ingår
 • Bäddsoffa för två personer
Se priser och tillgänglighet

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.