Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
128 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Bästa hotellet!

den 8 januari 2023, Halmstad, Sverige, lvarda534315

Underbart! Var så nöjd med hotellet, servicen, bemötandet, kommer lätt att alltid välja ert hotell! Så nära till allt! Bra utsikt, fräscht rum, toppen frukost! Vi har alltid haft det så mysigt och tre…

Underbart! Var så nöjd med hotellet, servicen, bemötandet, kommer lätt att alltid välja ert hotell! Så nära till allt! Bra utsikt, fräscht rum, toppen frukost! Vi har alltid haft det så mysigt och trevligt i ert hotell.
Läs mer
2

Kass

den 7 december 2022, Alingsås, Sverige, Jernspis

Mörka rum som saknar tillräcklig belysning. Ingen av personalen, varken i receptionen eller i köket pratar svenska! Förbannat dåligt! Det går inte att sänka värmen i rummen under 19,5 grader och inga…

Mörka rum som saknar tillräcklig belysning. Ingen av personalen, varken i receptionen eller i köket pratar svenska! Förbannat dåligt! Det går inte att sänka värmen i rummen under 19,5 grader och inga öppningsbara fönster. En pina att försöka sova i ett varmt rum utan syre... Rent är det dock.

Svar från ägaren

den 8 december 2022

Hej Jernspis, Stort tack för att du tog dig tid till att ge oss ett omdöme gällande din senaste vistelse hos oss. Vi är såklart ledsna över att höra att vi inte lyckats leva upp till dina förväntningar under vistelsen. Rummet kan justeras mellan 19 och 23 grader, lägre eller högre går dessvärre inte att justera vid termostaten. Din återkoppling gällande belysningen tar jag med mig vidare för uppföljning, tack för bra tankar kring detta! Jag hoppas att du hade en fin vistelse i övrigt och hoppas det gick bra med kommunikationen trots att vi har en del engelskspråkig personal på hotellet. Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka till oss vid ett annat tillfälle och att du är beredd att ge oss en andra chans.

Läs mer
4

Avkopplande Stockholmsresa!

den 5 augusti 2022, Umeå, Sverige, 202morganh

Fräscht och trevligt hotell med bra läge för att ta sig via T-bana in till centrala delar av Stockholm. Trevlig personal, för oss särskilt vid incheckningen. Bra rum, särskilt det fräscha badrummet. M…

Fräscht och trevligt hotell med bra läge för att ta sig via T-bana in till centrala delar av Stockholm. Trevlig personal, för oss särskilt vid incheckningen. Bra rum, särskilt det fräscha badrummet. Mycket bra och tilltalande frukostbuffé.

Svar från ägaren

den 8 augusti 2022

Dear 202morganh, Thank you for taking your time to give us a review! We are happy to hear you enjoyed staying with us and that you got good service from my colleagues during your stay. We are also happy to hear you liked the location, the rooms and the breakfast buffet. We hope we get the opportunity to welcome you back to us in the future!

Läs mer
3

Ok, men inte fantastiskt

den 10 juni 2022, Haninge, Sverige, TinaFrida

Hotellet ligger centralt i Kista nära Gallerian. Rummet jag fick gav mig känslan av att det inte använts på länge. En känsla av instängt, dammigt och lite kladdigt. Frukosten var ok utöver att brödet…

Hotellet ligger centralt i Kista nära Gallerian. Rummet jag fick gav mig känslan av att det inte använts på länge. En känsla av instängt, dammigt och lite kladdigt. Frukosten var ok utöver att brödet var slut och det tog lång tid att baka nytt. Jag fick lämna utan att få någon smörgås, men äggröran var ok alternativ.

Svar från ägaren

den 16 juni 2022

Hej TinaFrida, Stort tack för att du tog dig tid till att ge oss återkoppling på din senaste vistelse hos oss. Vi är ledsna över att höra att du fick känslan av att rummet inte använts på länge. Vi har använt samtliga rum på hotellet ett flertal gånger innan din vistelse, men du får nästan återkomma till oss direkt via co.kista@choice.se med vilket rumsnummer du hade för att jag ska kunna undersöka detta vidare. Sen är jag ledsen att det inte var påfyllt ordentligt under frukosten, detta tar vi till oss och följer upp för att undvika detta för framtiden. Vi hoppas att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka till oss i framtiden och att ni är beredda att ge oss en andra chans. Ta hand om er så länge!

Läs mer
3

Helt okej, du får det du betalar för

den 5 juni 2022, Umeå, Sverige, Rathihoj

På utsidan ett fräscht hotell, men rummet var inte lika fräscht. Trasig inredning, dammigt och smutsigt på flera ställen. Frukosten ok, personen trevlig! På fullpris hade jag inte bort här igen men på…

På utsidan ett fräscht hotell, men rummet var inte lika fräscht. Trasig inredning, dammigt och smutsigt på flera ställen. Frukosten ok, personen trevlig! På fullpris hade jag inte bort här igen men på bra erbjudande och man ska bo i närområdet kan det vara ett alternativ.

Svar från ägaren

den 5 juni 2022

Hej Rathihoj, Stort tack för att du tog dig tid till att ge oss ett omdöme gällande din vistelse! Jag är hemskt ledsen att du upplevde att det var trasig inredning, dammigt samt smutsigt på rummet. Detta är såklart inget vi vill att någon ska upplevda men jag skulle uppskatta om du återkommer till oss via co.kista@choice.se med lite mer information så att vi får följa upp detta för det rummet du bodde på. Sen så är vi såklart glada över att höra att du trivdes med personalen och bemötandet under din vistelse. Ser fram emot din återkoppling!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.