Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel® Stockholm erbjuder Stockholms mest centrala läge, runt hörnet från Stockholms centralstation. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms fantastiska utbud av restauranger, shopping, museer och nattklubbar.

Comfort Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Stockholm

Frukost

Vi bjuder på en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. På frukostdisken hittar du allt du behöver för en bra start på dagen, bland annat: nybakat bröd, ost, rökt skinka, kalkon och olika sorters marmelad. Frossa i hälsosamma val som yoghurt, bärblandning och solrosfrön eller färsk frukt. Frukosten serveras i restaurangen som ligger i anslutning till lobbyn.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.30 - 09.30
Lördag 07.30 - 11.00
Söndag 07.30 - 12.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lobbybar

I vår lobbybar kan du köpa mat och dryck, godis och snacks. Ta med det du ska äta till rummet eller slå dig ner i vår renoverade lobby. Lobbybaren är öppen dygnet runt.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt (alkohol serveras mellan kl. 11.00 - 00.00)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

I samma byggnad som hotellet ligger ett parkeringsgarage som får användas av hotellets gäster. Priset är 280 SEK per dygn alla dagar i veckan. Kontakta receptionen för mer information om betalning och tillstånd.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Kom bara ihåg att meddela receptionen! Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Logga in med ditt namn och e-mailadress eller använd ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Djurvänligt

På Comfort Hotel Stockholm är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.