Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central erbjuder Stockholms mest centrala läge, runt hörnet från Stockholms centralstation. Härifrån har du gångavstånd till Stockholms utbud av restauranger, shopping, museer och klubbar. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Xpress Frukost

Vissa gillar långa morgonstunder med ägg, bacon, pannkakor och bakverk. Andra har bråttom eller vill bara ha en coffee-to-go. Hos Xpress har vi därför valt att skippa frukostbuffén. I vår Barception har vi istället ett utvalt sortiment av baguetter, wraps, yoghurt, smoothies, juice, nybryggt rättvisemärkt kaffe m.m. Du kan även välja att köpa vårt färdiga frukostpaket som kostar 95 SEK.

Parkering

I samma byggnad som hotellet ligger ett parkeringsgarage som får användas av hotellets gäster. Parkeringsplatserna är i mån av plats och går ej att förboka. Priset är 300 SEK och betalas på plats i garaget.

Lobbybar

I vår Barception kan du köpa mat och dryck, godis och snacks. Ta med det du ska äta till rummet eller slå dig ner i vår renoverade lobby. Barception är öppen dygnet runt.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt (alkohol serveras mellan kl. 11.00 - 00.00)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Self service station

Checka in i våra smarta check-in-terminaler själv, så slipper du köa.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Kom bara ihåg att meddela receptionen! Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Logga in med ditt namn och e-mailadress eller använd ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.