Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Ericsson Globe och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 527 rymliga hotellrum och 18 konferensrum är vi Stockholms tredje största konferenshotell.

Oslagbart läge

Globenområdet är en av Stockholms mest levande mötesplatser. Hotellet ligger alldeles intill de stora arenorna Annexet, Hovet, Ericsson Globe och Tele2 Arena. Oavsett om du besöker oss för att delta i en konferens, se en konsert eller en hockeymatch eller bara ha en mysig cityweekend med familjen, så finns vår personal här för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Ett konferenshotell med oändliga möjligheter

Tillsammans med kunnig och dedikerad personal hjälper vi dig att skräddarsy ditt event eller konferens i minsta detalj. Läs mer om Quality Hotel Globes konferenskoncept här.

Familjeäventyr i Stockholm

Quality Hotel Globe är ett perfekt val för en Stockholmshelg med hela familjen. Vi erbjuder flera rymliga hotellrum i olika utföranden där hela familjen får plats. Under sommaren har vi Barnens Hotell med lekhörna, överraskningspåse och en isglass till alla barn. I området finns eventcentret TOLV där man kan bowla, spela biljard eller sjunga karaoke. Ta en tur och titta på utsikten över Stockholm i Skyview. I vår Lobby har vi en Q-zone med Shuffleboard, fussball och storbilds TV.

Cash free

Quality Hotel Globe är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Brasserie X

Brasserie X erbjuder vi såväl lunch som middag. Med en skandinavisk ton av det klassiska franska brasseriet, önskar vi erbjuda dig en nypa överraskning i traditionella rätter, hög kvalitet och god stämning!

Lobbybar

Välkommen att njuta av mat och dryck på Quality Hotel Globe! Vår stora, öppna lobby är en självklar mötesplats för såväl hotellgäster som övriga besökare. Här finner du Bar X där du kan du avnjuta såväl en eftermiddagskaffe eller en fördrink, som en god varmrätt från vår barmeny. 

Arenarestaurangen

På sjunde våningen hittar du den populära Arenarestaurangen med utsikt rakt in i Ericsson Globe. Här serveras vår stora frukostbuffé, konferensluncher och specialmiddagar. 

Sviter

Uppgradera din vistelse och bo som en kung eller drottning. På våning 11 kan du lyxa till det i våra Superiorsviter. Läs mer om våra sviter här!

Evenemangsmeny

Ska ni på konsert eller match? Vid vissa event på arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet eller på Annexet erbjuder vi en evenemangsmeny i Arenarestaurangen på våning 7.

Solenergi

Vi på Quality Hotel Globe är stolta över att ha installerat en solcellsanläggning på vårt tak. Anläggningen på ca 50 kW kommer årligen producera ungefär lika mycket energi som det går åt för att ladda 550 teslabilar eller till att baka 1,7 miljoner kanelbullar. Solcellerna är en viktig del i vårt övergripande ”WeCare”-arbete.

En del av nya Globen City

Vårt nya hotel står nu inför en mycket spännande fas. Tillsammans med Arenorna i Globenområdet kommer man att skapa Sveriges ledande evenemangsområde. Vi hoppas såklart att bli en viktig del och naturlig mötesplats i Globen City.

Varmt välkommen till Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 686 63 00
  • Fax: +46 8 686 63 01
  • E-post q.globe@choice.se
  • Org. nr: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12126 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Ladda ner

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta gröna linjen nr 19 mot Hagsätra.
Gå av vid hållplats Globen. 

Från Arlanda

Arlanda Express eller Flygbuss till Stockholm C. Byt till tunnelbana.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00. 

Om Quality Hotel Globe

Antal hotellrum

527 rum

Antal handikappanpassade rum

12 rum

Antal konferenslokaler

18 st - kapacitet för över 1400 personer

Avstånd till flygplatser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km,
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km,
ca 30-30 min

Avstånd lokaltrafik

Globen T-banestation: 500 m, ca 3 minuters promenad från hotellet.
Stockholms centralstation: 5 km. Härifrån avgår SJ:s tåg, Arlanda Express samt Flygbussarna.

Quality Hotel™

Interview with the Foo FightersQuality Hotel Globe

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.378.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.