Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Globe, vägg i vägg med Avicii Arena och Tele2 Arena. Som ett av Stockholms största hotell erbjuder vi ett perfekt läge för konferenser och event men även för dig som vill bo bekvämt för att uppleva det bästa av huvudstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Quality Hotel Globe! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Att göra under vistelsen

Hotellet ligger vägg i vägg med Globen Shopping Center där du hittar över 60 butiker under samma tak. Passa även på att uppleva Stockholms vyer från Globens tak med Skyview. Huvudattraktionen är såklart alla olika evenemang som anordnas på arenorna i området.

Parkering

Quality Hotel Globe har en mindre egen utomhusparkering bakom hotellet (195 kr/dygn). Som gäst på hotellet kan du förboka plats genom att kontakta oss via mail eller telefon. Om denna är fullbokad kan man som gäst enkelt parkera mot avgift i Tele2 Arenagaraget (ca 260 kr/dygn) som är beläget mitt emot hotellets huvudentré, alternativt i Globen Shopping (ca 300 kr/dygn), vägg i vägg med hotellet. Vid nyttjande av hotellets parkering betalas avgiften vid incheckningstillfället. Parkeringsavgift betalas på plats i Tele2 Arenagaraget samt i Globen Shopping via betalterminal eller app.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Globe är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Uppgradera din vistelse

Varför inte lyxa till din vistelse genom en rumsuppgradering, privat bastu eller något av våra tillvalspaket på rummet vid ankomst? Kontakta oss via mail/telefon för mer info och priser så hjälper vi er att förgylla er vistelse lite extra. 

Gym

Som hotellgäst har man tillgång till gymmet dygnet runt som är beläget på våning 2, intill lobbyområdet.

WIFI

Trådlös uppkoppling finns i hela huset, oavsett om du befinner dig på hotellrummet, på konferens eller i någon av våra restauranger. Självklart är det gratis, anslut enkelt via öppna nätverket Qualityguest.

Tvättservice

Tvättservice är tillgängligt på hotellet. Lämna din tvätt i receptionen innan kl. 09.00 så får du den åter samma dag efter kl. 17.00, måndag - fredag. Priser och tvättpåse hittar du på rummet.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Globe är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Lounge 24

Bakom receptionen ligger Lounge 24 där vi har det mesta du kan behöva! Kaffe, läsk, chips, godis och annat smått och gott. Diverse hygienartiklar och annat du glömt på resan går att köpa i receptionen.

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Om du anmäler dig för Express Checkout vid ankomst kan du enkelt lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda när det är dags att lämna hotellet. Och du - det är garanterat ingen kö.

Bagagerum

Vi har ett bagagerum där det går bra att förvara bagage i väntan på incheckning eller efter avresa.

Förlorat och upphittat

Fick du inte med dig allt när du packade för hemresa? Kontakta gärna receptionen så kommer vi göra vårt yttersta för att du ska återfå dina kvarglömda ägodelar. 

Sweet Dreams Stay

Projektet Sweet Dreams är ett samarbete mellan oss och UNICEF där vi hjälper barn utsatta för människohandel till en trygg natts sömn. Du kan bidra till projektet genom att välja bort  rumstädning de gånger du bor mer än en sammanhängande natt. Häng bara ut Sweet Dreams-skylten på dörrhandtaget senast klockan 23.00. För varje rum som inte städas skänks 10 SEK till UNICEF. Samtidigt minskas användningen av kemikalier, energi och vatten. Tillsammans kan vi göra skillnad! Här kan du läsa mer om Sweet Dreams.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Sen utcheckning och tidig incheckning går att köpa till vid tillgänglighet.

Frukost

Måndag - Fredag 06.30 - 09.30
Lördag - Söndag 07.30 - 10.30

Bor du inte på hotellet? 

Välkommen på frukost, 165 kr per person.

Brasserie X

Måndag - Lördag: 17.00 - 23.00 

Stängt på söndagar.

Bar X

Måndag - Torsdag: 17.00 - 23.00

Fredag - Lördag: 16.00 - 01.00

Stängt på söndagar.

Rooftop Bar

Måndag - Lördag: 17.00 - 21.00

Vår Rooftop Bar är stängd för säsongen 2021.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.