Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel Nacka 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

På Quality Hotel Nacka bor och konfererar du endast 10 minuter från Stockholm city med bil. Vi erbjuder alla våra gäster fri parkering och tillgång till vår relaxavdelning med gym, bastu och inomhuspool.

Nära Stockholm city och natur

Quality Hotel Nacka har mycket goda förutsättningar för en trevlig vistelse i storstaden vare sig du reser med familj eller i affärer. Med goda kommunikationer så som buss, bil eller saltsjöbanan tar du dig enkelt in till city för att shoppa eller ta del av Stockholms rika kulturliv.

Med Nacka natureservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar finns det också möjlighet både för rekreation och äventyr!

Välmående, hälsa och ekologisk frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter och självklart alltid nybryggt fairtradekaffe. Vill du starta eller avsluta dagen med träning och avkoppling är hotellets gym och relax kostnadsfritt för våra gäster. För den som hellre vill träna utomhus finns oändliga möjligheter i Nacka. Några exempel är löpspår runt Sickla sjö, äventyrsbana, klättring och Hammarbybacken med bästa backträningen i Stockholm. Fråga oss gärna, vi har massa tips till dig i receptionen.

BrasserieX och Bar

Varmt välkommen till vår a la carte restaurang Brasserie X - Här möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets avspända atmosfär och ni tillåts njuta av genuin och god mat tillagad på säsongens bästa råvaror. Ni kan också avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink i baren

Konferens och festlokaler

Hotellet erbjuder fina konferenslokaler bara 10 minuter med bil från Stockholm city. Hos oss finns möjlighet att anordna både stora och små konferenser, möten och events. Utifrån era specifika önskemål skräddarsyr vi konferensen, mötet, arrangemanget eller festen. Vår konferensavdelning erbjuder 13 möteslokaler i olika storlekar. Den största lokalen rymmer 220 personer. Vet du förresten att vi dessutom alltid serverar mjukglass och popcorn till våra konferens- och mötesdeltagare? En garanterad succè!

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum. Läs mer om våra erbjudanden och rabatter för dig som reser med idrotten.  

Shopping och nöjen i Sickla

Hotellet ligger granne med Sickla köpkvarter, en av Stockholms största och mest besökta gallerior. Här finns ett brett utbud av shopping och upplevelser. Reser du med barn finns bowling, bio och lekland. 

Vi tipsar gärna om Stockholm

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Stockholm hjälper vi gärna till med tips på aktiviteter och utflyktsmål. Vår reception är bemannad dygnet runt, så det finns alltid någon som kan hjälpa dig. Se alla våra hotell i Stockholm.

Välkommen till Quality Hotel Nacka!

 

Kontakt

  • Telefon: +46 8 506 160 00
  • Fax: +46 8 506 160 10
  • E-post q.nacka@choice.se
  • Org. nr: 556466-0370
  • Värmdövägen 84 12008 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Bil

Skriv in Quality Hotel Nacka i din GPS så får du bäst vägbeskrivning.

Tåg

Saltsjöbanan från Slussen till Sickla station.

Buss

Buss från Slussen till Sickla station. 

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholm centralstation. Byt till tunnelbana till Slussen och därefter till buss eller Saltsjöbanan.

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel Nacka

Antal hotellrum

164 st - 358 bäddar

Antal konferenslokaler

13 st - plats för 550 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

45 km - ca 50 minuter med bil

Avstånd Bromma flygplats

16,5 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd Stockholm centralstation

6,6 km - ca 15 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Sickla Station: 20 m från hotellet
Resan till Stockholm C tar ca 20 min

Quality Hotel™

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.