Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Mötesrum med u-formad sittning på Quality Hotel Nacka

Quality Hotel™ Nacka

Nacka,  Sverige

Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Här bor du bra vare sig du reser med familjen eller i affärer och du tar dig lätt in till stan med både bil, tåg och buss. Vi erbjuder restaurang, bar och relaxavdelning.

Quality Hotel™ Nacka 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Bo på våra hotell – få fri entré till Gröna Lund

Upplev Gröna Lund i sommar! Just nu får du entrébiljett till Gröna Lund utan extra kostnad när du bokar här och bor på ett av våra Stockholms-hotell. Och du, ju fler nätter du bor desto fler entrébiljetter får du.

  • Gäller för boendeperiod:

    27 jun 2019 - 27 sep 2019

  • Kan bokas:

    26 jun 2019 - 27 sep 2019

  • Specifikt för detta erbjudande:

    Om- och avbokningsbart fram till 16:00 på ankomstdagen.

Hotellerbjudande med fri entré till Gröna Lund! Boka övernattning via länkarna nedan, och få gratis entrébiljett till Gröna Lund

Ingen Stockholmsvistelse utan minst ett Gröna Lund-besök! För varje natt du bor på ett av våra hotell i Stockholm bjuder vi på 1 entrébiljett till Gröna Lund. Bor du 2 nätter får du 2 biljetter, bor du 3 får du 3. Smart va? Förutom fina hotellrum och sköna sängar så ingår självklart också en smaskig frukostbuffé.

Vi gör det enkelt för dig som vill göra något extra av din vistelse i Stockholm. Nöjesmeckat Gröna Lund på vackra Djurgården har karusellerna, femkampen och artisterna du inte vill missa. I höst bjuds det även på en mängd skrämmande upplevelser, om du vågar...

Boka hotell hos oss så får du en entrébiljett per natt (värde 120 SEK). Biljetten gäller för en vuxen. Barn 0-6 år går in gratis och detsamma gäller vuxna över 65 år. Kom med familjen, kompisen, morsan eller mormorn. För att göra det ännu smidigare för dig så säljer vi entrébiljetter och åkband direkt i vår reception. Det innebär att du inte behöva köa utan snabbt kan hoppa upp i första karusellen!

Sök efter ditt hotell i sökrutan nedan. Vi ses på Grönan!

Villkor

Hotellvistelsen måste bokas via detta erbjudande för att entré till Gröna Lund ska ingå. Erbjudandet gäller i mån av plats, och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Det här erbjudandet är inte tillgängligt. Klicka dig in på Specialerbjudanden för att se alla aktuella erbjudanden.

2.564.386.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.