Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Strömstad Spa & Resort Strömstad ,  Sverige

Strömstad Spa & Resort

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa & Resort ligger mitt i den svenska skärgårdsidyllen på Nötholmen i Strömstad. Med bara 10 meter till havet är det här en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Vi gör det lätt att njuta. Vi är ett kontantfritt hotell.

Strömstad Spa & Resort 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omgivningarna kring Strömstad Spa & Resort är fyllda med aktiviteter för alla smaker.

Golf

Mellan hotellet och kajkanten är det tio meter. Till golfbanans första tee är det lite längre - ca 45 meter. Golfbanan breder ut sig som ett svepande grönt täcke vid sidan av hotellet. Det här är en plats som gjord för att koppla av och må gott på. Tack vare golfströmmen gynnsamma värme är det en ovanligt lång golfsäsong här och den fantastiska landskapet ger dig alla möjligheter att kombinera golf med upplevelser. 

Shopping

Strömstad är en av de största handelsstäderna för både svenska och norska invånare. Här finns många trevliga gator med butiker och restauranger och en shoppingtur i Strömstad är absolut att rekommendera. Du kommer att finna små, unika butiker sida vid sida med konstgallerier och större affärer. När du behöver vila benen finns det ett flertal caféer och restauranger att slå dig ner på. 

Konst och kultur i Strömstad

På Strömstad museum kan du se utställningar och lära dig mer om trakten förr och nu. Bukten, stadens äldsta kvarter, ger en bild av hur Strömstad såg ut under 1800-talet, med dess trähus och kullerstensgator. Ta dig upp till Korpeberget kan du njuta av en storslagen utsikt över Strömstads skärgård. För nutida konstutställningar rekommenderar vi galleriet Lokstallet.

Kosteröarna i Strömstads skärgård

Kosteräarna har allt du kan önska dig för en genuin skärgårdsupplevelse. Färjan till Koster från Norra Hamnen i Strömstad går hela året, flera gånger om dagen. Ute på Koster kan du uppleva mysiga småhamnar, betande kor, hänförande vyer och slående vacker skärgårdsnatur. 

naturum® Kosterhavet

Här kan du uppleva en utställning med fotografier, interaktiva aktiviteter och mikroskop där du kan titta på dina egna strandfynd. Passa på att spana in Kosterhavets invånare i akvariet.  Här finns även audioguider som vägleder dig runt i utställningen. Naturum® Kosterhavet är porten till Sveriges första marina nationalpark, invigd år 2009.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
0526-303 00 eller 
via 
info@stromstadspa.se

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.