Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige Öppnar 1 september 2021

Sundsvall. Sverige. Världen. Är ni redo? 1 september öppnas dörrarna till nya eleganta Clarion Hotel Sundsvall. Det här blir en unik mötesplats med stor fokus på design, mat, dryck, SPA, möten och stämning, ett hotell som ni aldrig upplevt det tidigare!

Clarion Hotel® Sundsvall 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Sundsvall blir ett nytt, spektakulärt, modernt och elegant destinationshotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls vackra stadskärna. Det här blir ett hotell som ni aldrig upplevt det förut - ett fullservicekoncept som också har regionens bästa och citys största kongress och bankett. Och äntligen är snart just du här. Varmt välkommen hit!

En ny mötesplats för unika ögonblick

Checka in i huset och få en känsla av weekend hela veckan. Här får hotellgäster, lokalbefolkning och andra resenärer ta del utav noga utvalda upplevelser där du som gäst alltid är i största fokus. Husera i trendiga moderna hotellrum, njut av förstklassig Fun Dining, vakna till hotellfrukosten du alltid drömt om och flyt på rygg uppe i hotellets högsta våning där ett ljuvligt SPA och relax återfinns. Vi har dessutom flera restauranger och barer som väntar på dig och dina och vår konferensavdelning till mötesarena är något alldeles särskilt. Givetvis har vi också ett väl utrustat gym. 

Skybar, takterrass och restaurang by Marcus Samuelsson 

Nyfiken på smaker från Manhattan i ett spännande möte med de finaste råvarorna från Medelpad? Högt upp i hotellet lyfter dessa gastronomiska smaker signerade ingen mindre än den globala stjärnkrögaren Marcus Samuelsson. På denna våning finns restaurangen Kitchen & Table Sundsvall, vår unika skybar och dess enorma takterrass med magnifik panoramautsikt över staden och Selångersån.

Besök Kitchen & Table för att se meny och boka bord. 
Bordsbokning släpps i augusti! 

Roof Top SPA uppe på taket 

I hotellets högsta våning återfinns ett toppmodernt SPA som väcker alla sinnen för att sätta din stund i rätt stämning. Här finner du ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, en uppvärmd takpool med en slående utsikt över Sundsvall samt ång- och torrbastu. På helgerna kommer vi att höja pulsen med pool club på taket. Olika dagar, olika tider, olika setups - men alltid med en fantastisk upplevelse som gemensam nämnare. Välj din vibe för dagen och boka in ditt besök därefter.

Snart berättar vi mer om vårt SPA-koncept för resten av världen. Stay tuned!

Regionens bästa och Sundsvall citys största kongresshotell

Vi är en idealisk mötesarena för små som stora ögonblick och på Clarion Hotel Sundsvall är en konferens så mycket mer än en konferens. Vi strävar alltid efter att skapa minnesvärda ögonblick, event och möten.

Vi har 12 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av events. I vårt hus finns också drömmarnas bankett och lokalen för sann kreativitet. Den består utav hundratals delbara kvadratmeter till ljus eventyta skapad för just spektakulära möten, fest, utställningar, mingel, middagar och ögonblick. Föredrar ni att ses digitalt erbjuder vi flera olika lösningar, i en säker miljö, för just ert behov

Våra professionella Meeting & Event-coordinators som gör allt för att överträffa förväntningar och skäddarsy din konferens till en ren succé. Vi är med er hela vägen från planering till genomförande och uppföljning.

Idealiskt läge i en helt unik destination 

Clarion Hotel Sundsvall blir ett nytt landmärke i stadssiluetten och hotellet är adresserat Norrmalm, en ny toppmodern stadsdel som växer fram i omtyckta Sundsvall. Här bor du i ett toppenläge precis vid vattnet på första parkett - granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. 

Sundsvall som stad har ett idealiskt läge geografiskt och du har destinationer som världsarvet Höga Kusten en kortare bil eller tågresa bort. Sundsvall kallas mer än ofta “Norrlands huvudstad” och har fått pris som Sveriges vackraste stadskärna. Läs mer om vad som finns att se och göra i och kring Sundsvall här eller kika in våra Guides på vår Instagram

För laget och hejarklacken 

Vi är stolta grannar till NP3 Arena i Sundsvall. Vi är också glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning och egen idrottsmeny. Välkommen att kontakta oss för priser och offert. 

Safe Stay at Clarion Hotel Sundsvall, information gällande Covid-19 

Your safety is our top priority. Konferens, hotellkontor, helgäventyr eller familjeresa - vi fortsätter att fokusera på säkerheten så att du kan fokusera på den bästa hotellupplevelsen. Här kan du läsa mer om vad vi gör för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda!

WeCare, hållbarhet inom Nordic Choice Hotels  

Inom Nordic Choice Hotels delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar detta arbete för WeCare. Det är en stor del av vår identitet och av vår företagskultur, något vi är väldigt stolta över. Läs gärna mer om vårt samhällsansvar här.

Kontakt

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Om Clarion Hotel Sundsvall

Antal hotellrum

270 rum

Antal konferensrum

9 mötesrum och 1 bankettsal

Distans til centrala Sundsvall

1 km

Distans till kollektivtrafik

250 meter till busstation Navet

Distans till flygplats

23 km, ca 20 min med bil, till Sundsvall Timrå Airport

Hitta till hotellet

Kollektivtrafik 

Tåg till Sundsvall C, buss till hållplats Navet.

Till/från flygplats

23 km, ca 20 min med bil, till Sundsvall Timrå Airport.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Sundsvall +46 60 19 90 00

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.409.006 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.