Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 rum som renoverades 2013, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning, varmgarage och biograf.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Sundsvall är inte bara ett hotell som lägger stor vikt vid konferenser. Vi vill också vara ditt självklara val vid alla festliga tillfällen. Med flexibla lokaler och utmärkt mat och dryck vill vi göra ditt besök hos oss till en upplevelse. 

Frukost

Frukosten är en viktig måltid. Den ska vara nyttig, frestande och läcker. Vi är stolta över vår frukost där vi erbjuder ett stort urval ekologiska produkter.

Lobbybaren q.bar

Lobbybaren q.bar är hotellets inofficiella och naturliga mötesplats. Det perfekta stället att värma upp före bion eller varva ner efter jobbet, konferensen eller shoppingrundan. Baren har en skön, modern atmosfär med både barmeny och à la carte. Quality Hotel tillhör hotellkedjan Nordic Choice Hotels, en hotellkedja som är mycket mån om miljö och hållbarhet vad gäller de produkter som vi använder. Lokalproducerat är viktigt. Vi använder dagligen frukt, grönsaker, örter, bröd samt ett flertal andra produkter som är ekologiska och/eller kravmärkta. När det är säsong köper vi grönsaker, rotfrukter och frukt som är lokalt odlade. Upp emot 100 % av all fisk och skaldjur som vi inhandlar är MSC- och ASC-märkt. Vi ser till att undvika rödlistade fiskar (fiskar som kommer från hotat bestånd eller är undermåligt odlad). Nyfiken på vår meny i q.bar? Den hittar du här.

Dagens lunch

I vår lobbybar q.bar på entréplan serverar vi dagens husmanslunch på vardagar. Se aktuell lunchmeny här.

Klubbar på scen Aveny

Club Deströyer och Runt 50 är de klubbar som huserar på scen Aveny och hjälper oss att erbjuda er stans bredaste nöjesutbud! Läs mer i vårt evenemangskalendarium här.

Söker du festlokal?

Fest till helg och till vardag, privat eller med företaget, kalas som är stort eller litet. Vi hjälper dig att utforma rätt miljö, meny och nöje för tillfället. Dessutom står vi mer än gärna till tjänst när det gäller att välja och boka underhållning eller andra aktiviteter. Dra nytta av våra erfarenheter och samarbetspartners inom nöjesvärlden!

Våra matsalar/restauranglokaler

Med båda vikväggarna öppna kan vi ta emot drygt 600 middagsgäster. Med vikväggarna stängda går det lika bra med 100. Här finns två fasta scener och en stor bar.

Scen Aveny downstairs och Rockbaren

Scen Aveny downstairs på entréplan är utmärkt för mingel och middagar i bufféform. Här ryms ca 150 personer. Rockbaren som ligger i anslutning till scen Aveny downstairs rymmer upp till 40 personer. Lägg märke till alla rockiga detaljer i inredningen! Har du konferens? Varför inte boka en egen trubadur eller anordna ”musikkrysset” i någon av dessa lokaler?

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
+46 60 16 00 80 

Frukost

Vardagar: 06.00-09.00
Helger: 07.00-10.00

Dagens lunch i q.bar

Måndag - Fredag 11.00-13.30

q.bar

Måndag - Torsdag: 17.00-23.00
Fredag - Lördag: 16.00-24.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.