Pilgrimspaket
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Quality Hotel Sundsvall passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends. Här bor du centralt med shopping i Stenstan bara ett par kvarter bort. Vi har 201 rum som renoverades 2013, 25 konferenslokaler, lobbybar, festvåning och parkeringshus.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Sundsvall

Pilgrimspaket

Bo på Quality Hotel Sundsvall och starta din pilgrimsvandring utvilad efter en skön hotellnatt och stärkande frukostbuffé. I priset ingår självklart även ditt Pilgrimspass!

 • Gäller för boendeperiod:

  16 jun 2018 - 15 sep 2018

  Minst 1 natt

 • Kan bokas:

  9 maj 2018 - 15 sep 2018

 • Regler för erbjudandet:

  Minst 1 vuxen, max 3 vuxna

Priser

Dubbelrum 835 SEK

Enkelrum 735 SEK

Trebäddsrum 1130 SEK

Pilgrimsvandring från kust till kust! Starta din vandring i Selånger i Sundsvall. Du kan välja att vandra hela sträckan eller enbart delar av den.

Frihet, enkelhet, tystnad - tre ord som beskriver en pilgrimsvandring längs St. Olavsleden. Vi vill erbjuda dig den bästa starten genom en skön hotellövernattning och en stärkande frukostbuffé innan du beger dig mot Selånger som ligger cirka 7 km från hotellet. Om du inte vill gå redan från oss, så finns lokalbussen (500 m till busstationen) eller varför inte taxi. Vi hjälper dig gärna att boka taxi.

I vårt boendepaket ingår även ditt Pilgrimspass som blir en dokumentation över din vandring. I det finns det plats för stämplar som man samlar under vandringen. I dag är passen och stämplarna mer en fin symbol och ett trevligt reseminne – men kanske framförallt ett sätt att kunna redovisa att man minst gått de sista 10 milen – eller cyklat/ridit minst 20 mil innan slutdestinationen Trondheim. Då erhåller man sitt diplom-Olavsbrevet.

För den intresserade så finns möjlighet till guidad tur på Pilgrimscentret - tisdagar, torsdagar samt lördagar klockan 10:30. Turen tar cirka 40 min och kostar 100 kr och betalas på plats på Pilgrimscentret. OBS! Du bör boka din guidade tur några dagar innan ankomst. Bokar gör du direkt via sms till Pilgrimscentret på telefon 070-311 73 91.

Om leden:
S:t Olavsleden är världens nordligaste pilgrimsled. Leden är cirka 580 kilometer lång och sträcker sig från Bottenhavet i öster till Atlanten i väster, från Selånger i Sverige till Trondheim i Norge. Leden går genom stora skogar, över fjäll, längs sjöar och historiska platser. S:t Olavsleden är det skandinaviska svaret på El Camino de Santiago de Compostela, den berömda pilgrimsfärden till Spanien.

Läs mer: http://www.stolavsleden.com

I paketet ingår

 • Logi
 • Frukostbuffé
 • Pilgrimspass
Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats, ett visst antal rum och ej i kombination med andra erbjudanden och rabatter. Avbokning skall ske senast klockan 16:00 på ankomstdagen.

Till förfrågan

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.353.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.