Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Sommar i Sundsvall!

Välkommen på en härlig vistelse i sommarstaden Sundsvall! Boka till förmånligt sommarpris och njut av aktiviteter med nära och kära.

 • Gäller för boendeperiod:

  15 jun 2020 - 22 aug 2020

 • Kan bokas:

  16 apr 2020 - 22 aug 2020

 • Regler för erbjudandet:

  Minst 2 vuxna

Priser

Dubbelrum för 2 personer 799 SEK

Extrabädd 99 SEK

Tonårsrum i anslutning till föräldrarnas rum 500 SEK

Välkommen till Sundsvall i sommar! Ta med hela familjen och boka till förmånligt sommarpris! Dessutom extrabädd till ert dubbelrum för endast 99 kr hela sommaren!

Sundsvall är en fantastisk sommarstad! Den vackra Stenstaden inbjuder till fina gångstråk med byggnader från sekelskiftet. Strosa längs Selångersån och njut av en glass vid åkanten. Den som inte är höjdrädd kan prova på en guidad takvandring på stadens historiska byggnader. För barnen finns äventyrsbadet Himlabadet och i närområdet ligger även Trolska Skogen, ett riktigt familjeäventyr i en mysig sagoskog. Sundsvall ligger inbäddat mellan Norra Berget och Södra Berget, två fantastiska platser som inbjuder till aktiviteter med utsikt. Är man gastronomiskt intresserad så finns flertalet lokala producenter av såväl mat och dryck. Passa på att göra ett studiebesök på Hernö Gin eller High Coast Destillery. Shoppingmöjligheter finns det gott om, Stenstan har flertalet unika butiker och i Birsta City hittar du IKEA och andra stora aktörer inom såväl kläder som sport och elektronik.

Bo till det förmånliga priset från 799 kr per natt i dubbelrum. Extrabädd för endast 99 kr. Är ni ett större sällskap eller familj så finns våra familjerum med dubbelsäng och bäddsoffa. Det går även bra att boka ett "tonårsrum" i anslutning för endast 500 kr per natt. Erbjudandet gäller från 15 juni till 21 augusti, begränsat antal rum, i mån av plats. Ange kod "Sommar2020" vid bokning.

Avbokningsbart fram till 24 timmar innan ankomst! Boka redan idag!

I erbjudandet ingår

 • Dubbelrum för 2 personer 799 SEK per natt
 • Frukost
Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats och begränsat antal rum. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Avbokningsbart fram till 15.00 dagen innan ankomst. Ange bokningskod Sommar2020.

Till förfrågan
2.564.392.009 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.