Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Välkommen till Selma Spa i Sunne, ett av Nordens största spahotell. Med fokus på wellness erbjuder vi avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat och dryck - det vi kallar Mjölksyra & Champagne. Vi är ett kontantfritt hotell.

Selma Spa+ 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

I hjärtat av Selma Spa ligger vår spaavdelning. Koppla av och njut av våra behandlingar och ritualer. Som gäst hos oss har du fri tillgång till hela spaavdelningen.

Pooler och basturitualer

Hos oss kan du koppla av i fyra tempererade pooler både inomhus och utomhus. Du har även tillgång till torrbastu, ångbastu, örtbastu och ett kalarium. Testa gärna någon av våra basturitualer, God Morgon Energi eller God Kväll Relax.  

Behandlingar

Vi erbjuder ett av de största utbuden av behandlingar i Norden, närmare 40 stycken. Våra terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden, vilket du som gäst kan se som en säkerhet för att du ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig och dina behov.

Dagspa

Självklart är även du som inte bor på hotellet välkommen att spendera en avslappnande dag på Selma Spa. Vi erbjuder fyra olika dagpaket från 595 SEK per person. Kontakta oss för mer information och bokning. 

Barn på spa

Vissa perioder är Selma Spa även ett paradis för barnfamiljer. Dit hör bland annat alla skollov. Under familjeperioderna har vi massor av aktiviteter som är anpassade även för våra yngre besökare. Kontakta oss gärna för mer information om våra familjevänliga perioder. 

Åldersgräns 

Vänligen observera att när det inte är familjeperiod hos oss så är åldersgränsen 16 år i hela spa- och träningsavdelningen samt i våra pooler, dygnet runt.

Öppettider

Alla dagar: 07.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka behandling eller dagspa

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 0565-166 10
eller via reservation@selmaspa.se

 

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.561.357.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.