Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Från 1 juni 2018 är Quality Hotel Dalecarlia inte längre en del av Nordic Choice Hotels och kan inte bokas på vår hemsida.

Quality Hotel™ Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Dalecarlia

Hos oss på Quality Hotel Dalecarlia finns tid för glädje. Så oavsett om ni ska fira födelsedagar, anordna möhippa, ha en kick off, konferens eller kanske arrangera ert drömbröllop - ha det hos oss!

Låt oss vara med i planeringen

Vi är ett hotell med många faciliteter och många möjligheter. Vi vill gärna vara med i planeringen av ert arrangemang, om det så är killgänget som vill bubbla på spa, svärföräldrarna som ska firas eller om det är du och dina kollegor som vill lära känna varandra på ett lite mer avslappnat sätt så kan vi ordna det. Vi vet vilka möjligheter som finns, låt oss vara med när ni planerar!

Teambuilding

En konferens hos oss är något utöver det vanliga. Vi använder vår fantastiska natur och vårt spa till många av våra aktiviteter, men vi har också samarbetspartners för aktiviteter utanför hotellet. Här är möjligheterna oändliga. För er som inte behöver någon konferenslokal men kanske en dag för lek och aktiviteter, löser vi det. Kontakta oss så hjälper vi dig planera årets roligaste dag för dig och dina kollegor!

Spapaket

Som ett av Sveriges största spahotell erbjuder vi skräddarsydda spapaket för våra konferensdeltagare. Ni väljer bland vårt stora urval av behandlingar. Umgås och koppla av i vår pool, utomhusjacuzzin, våra bastur samt vår gym. Vi erbjuder också ett flertal gruppbehandlingar. 

Natur och kultur

Dalecarlia ligger vackert beläget i Tällberg med utsikt över Siljan. Ta med ditt team eller ditt resesällskap på en vandringstutflykt till Digerbergets topp, genom ett naturreservat och till en av områdets högst belägna platser. På vår äventyrsutflykt serverar vi öl eller något annat gott att dricka och något gott att äta vid en eld innan vi tar oss ner igen. På kulturvandringen vandrar vi genom vår bygd och lär oss mer om hur området lyckats behålla sin genuina charm samtidigt som det blivit ett eftertraktat vandrings- och turistmål. 

Mat- och vinprovning 

Vi erbjuder provsmakningar av vin, ost, amerikansk öl, whisy och choklad för våra konferensdeltagare. Under provsmakningarna får ni även lära er mer om råvarornas bakgrundshistoria och hur smakerna förändras.

Lekar och fest 

Vi arrangerar spelkvällar eller fester, med underhållning eller pianist.  Låt oss planera tillsammans med er så ser vi till att ni får en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma, oavsett om ni går igång på salsa, 80-talet eller stämningsfull pianomusik.

Privata tillställningar

Lefflers salong är perfekt för er privata tillställning. Vi hjälper dig med planeringen av allt från konfirmation till familjemiddagar eller andra speciella tillfällen. Leffler salong består av ett stort rum i den äldre delen av hotellet, med ett ovalt bord med plats för 20 personer samt sittgrupper runt om. Ni sitter avskilt och kan njuta av god mat och varandras sällskap i lugn och ro. Är ni ett stort sällskap har vi både större och fler rum – vi anpassar efter era önskemål.

Boka aktiviteter och event

Välkommen att kontakta eventansvarig Anneli Oscarsson för mer information och förfrågan på 0247-891 43 eller via konferens.dalecarlia@choice.se.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.352.005 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.