Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Dalecarlia Tällberg ,  Sverige

Quality Hotel™ Dalecarlia

Tällberg,  Sverige

Quality Hotel Dalecarlia är ett klassiskt spa- och konferenshotell i Tällberg. Hotellets natursköna läge och oslagbara utsikt över Siljan gör det till det naturliga valet för en vistelse i Dalarna.

Quality Hotel™ Dalecarlia 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Dalecarlia

För oss på Quality Hotel Dalecarlia är mat och dryck något av de viktigaste som finns. Därför har vi satsat på att ger er mat- och smakupplevelser utöver det vanliga, i en oslagbar miljö precis vid Siljan.

Event

Ska du arrangera ett event? Vi planerar tillsammans med idg. Vi har lång erfarenhet av att organisera och genomföra både små och stora arrangemang. Vi inreder och dukar efter antal gäster och önskat tema. Hos oss kan vi erbjuda plats för upp till 400 middagsgäster. 

Bröllop

Med vårt läge precis vid Siljans strand är det inte mycket som ska till för att ert bröllop ramas in av en magisk och romantisk stämning. Leksans och Rättviks kyrkor finns alldeles i närheten och vill du hellre ha ceremonin under ett äppleträ eller på stranden kan vi ordna det. Vi kan boka in transport i allt från häst och vagn till veteranbil, valet är ditt. Öndskar bruden eller brudgummen uppfräschning eller sminkning kan duktiga personalen på Dalecarlia Spa göra er redo för festen. Njut av er bröllopsmiddag i vår vackra restaurang. Överallt är vyn över Siljan ständigt närvarande. Kontakta vår bröllopskkordinator för konsultation och planering av ert drömbröllop.   

Höstbrunch

Under höstsäsongen är du välkommen hit till Tällberg för att njuta av vår goda brunch under utvalda söndagar. Välj mellan varma och kalla rätter och ett härligt dessertbord. Vyn över Siljan får du på köpet. Kontakta hotellet för mer information och för att boka bord. 

Mat- och vinprovning 

På lördagar kan du utmana dina smaklökar ordentligt. Vi erbjuder provsmakningar av vin, ost, amerikansk öl och av den svenska whiskyn Mackmyra. Kontakta hotellet för mer information.

Kontakt och bokning

Vid frågor samt bokningar i vår restaurang och bar, kontakta oss på telefon 0247-893 72 eller via restaurant.dalecarlia@choice.se

Bröllopskoordinator

Petra Schwarzenberger
telefon: 0247-891 48
e-post: petra.schwarzenberger@choice.se

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.