Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Vinterinspirerad middag, hotell & frukost

Vintern är lång, så du har massvis med tid till att unna dig en trevlig hotellweekend! Boka en trerättersmiddag med övernattning och frukost på något av våra många hotell i Norden.

 • Gäller för boendeperiod:

  5 jan 2023 - 16 apr 2023

 • Kan bokas:

  20 nov 2022 - 14 apr 2023

 • Regler för erbjudandet:

  Max 2 vuxna

 • Specifikt för detta erbjudande:

  Av- och ombokningsbart fram till 16:00 på ankomstdagen.

  Gäller varje helg, från torsdag till söndag.

Värmande 3-rätters middag, övernattning och frukost!

Är du på jakt efter den perfekta presenten till din partner, en trevlig upplevelse med bästa vännen eller härlig kvalitetstid tillsammans med familjen?

Boka in en magisk kväll att se fram emot i vinter – med lyxig middag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris. Frukost ingår såklart, för vad är väl en hotellvistelse utan den?

Psst! På HOBO serveras middagen på TAK Stockholm, på Clarion Hotel® Malmö Live serveras den på Eatery Social Taqueria och på Clarion Hotel® The Pier i The Living Room. Letar du efter en helt unik middagsupplevelse i vinter? Boka middagspaketet på Icehotel eller Yasuragi.

Erbjudandet gäller varje helg, från torsdag till söndag, på vistelser fram till den 16 april 2023. Boka senast 14 april!

Villkor

I erbjudandet ingår en trerättersmiddag, övernattning och frukost för en eller två personer, beroende på vad du bokar. Reser du med barn behöver du kontakta hotellet ni vill bo på för att boka middag även för dem, detta kostar extra. Vi kan tyvärr inte garantera en ny meny för dag två när du bokar erbjudandet för flera kvällar. Erbjudandet gäller ett begränsat antal hotell och rum, där den 16 april 2023 är sista möjliga utcheckningsdatum. Din bokning är avbokningsbar fram till 16:00 på ankomstdagen. Avbokningsvillkor, samt vad som ingår i middagspaketen, kan variera när du bokar på de fristående hotellens egna bokningssidor. Vänligen läs villkoren noggrant.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.