Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Rys och Mys

Möt hösten i Varberg med spännande aktiviteter för hela familjen! Rysligt pyntade rum, läskig efterrätt till barnen, mörkervandring och fri entré till Rädd? på Varbergs Fästning!

 • Gäller för boendeperiod:

  23 okt 2020 - 22 nov 2020

 • Kan bokas:

  1 okt 2020 - 21 nov 2020

Priser

Två vuxna & upp till tre barn: 1750 kronor

En vuxen & upp till tre barn: 1550 kronor

Vågar du komma till Varberg i höst?

Nu när mörkret smyger sig på, vad passar bättre än kvalitetstid med nära och kära? Ta med dig familjen för en ryslig och mysig vistelse i Varberg! 

Mellan 23:e oktober - 22:e november kommer Varbergs fästning erbjuda spännande och kusliga aktiviteter för hela familjen! Vad sägs om en mörkervandring eller ta del av "Rädd?" - en lagom läskig utställning? Läs mer om satsningen på visitvarberg.se/rysochmys. Kombinera detta med att bo hos oss på Clarion Collection Hotel Fregatten. Med perfekt läge och krypavstånd till fästningen, kan ni enkelt ställa bilen utanför oss eller promenera den korta biten från tågstationen. 

Checka in i ett av våra hotellrum som för stunden är läskigare än vanligt! Mys med eftermiddagsfika och koppla därefter av med jacuzzi- samt bastubad i vår relaxavdelning. Avnjut sedan vår smarriga kvällsmåltid i vår restaurang och vet ni vad? En läskig efterrätt ingår för alla barn! Efter en god natts sömn står vår stora och härliga frukostbuffé framdukad, kan det bli en bättre start på dagen?

Hur kuslig vistelsen än blir gör vi allt för att ni ska få en Safe Stay hos oss. Läs mer om våra säkerhetsrutiner på www.nordicchoicehotels.se/safe-stay/

I paketet ingår:

 • En övernattning i familjerum
 • Frukostbuffé
 • Eftermiddagsfika
 • Kvällsmåltid
 • Läskig efterrätt till barn
 • Entré till Hallands Kulturhistoriska Museum på Varbergs Fästning
Villkor

Barn upp till 12 år bor kostnadsfritt i extrasäng eller bäddsoffa, max tre barn per rum. Avbokning senast 16:00 på ankomstdagen. Entré till Hallands Kulturhistoriska Museum på Varbergs fästning ingår i rumspriset. Biljett fås vid incheckning på hotellet.

Till förfrågan
2.564.397.009 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.