Tekniska problem

Vi har tekniska problem vilket gör att du inte kan logga in. Du kan fortfarande boka rum utan att vara inloggad. Du som är medlem kan självklart efterregistrera dina bonuspoäng när problemen är lösta. Tack för ditt tålamod!

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Välkommen till en hotellpärla i centrala Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger nära både Varberg station och strandpromenaden. Som gäst hos oss får du frukost, fika och kvällsmat - det ingår!

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Nybakat bröd står alltid framdukat på frukosten på Clarion Hotel

Frukost

Is there a better way to start your day? Njut av en härlig frukost med stort utbud av ekologiska produkter. Ägg, Fairtrade-bananer, apelsinjuice, frukt, flingor och massa pålägg - välj dina favoriter.

Frukost serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.00

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  • Njut av goda bakverk till kaffet hos Clarion Collection Hotel varje dag

Fika

Fika är ett koncept och nästintill ett måste i Skandinavisk kultur. Att ta sig tid att sätta sig ner med vänner och kollegor med en kopp kaffe/te och något hembakat till, är vad vi kallar äkta hygge.

Fika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 17.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  • Gratis Evening Meal för alla våra gäster varje kväll på Clarion Collection

Kvällsmat

Oavsett vad du är sugen på kan du alltid hitta något hos oss! Varje kväll kan du njuta av en smarrig soppa, sallad och varmrätt. It`s on us!

Kvällsmat serveras:

Måndag: 18.00 - 20.00
Tisdag: 18.00 - 20.00
Onsdag: 18.00 - 20.00
Torsdag: 18.00 - 20.00
Fredag: 18.00 - 21.00
Lördag: 18.00 - 21.00
Söndag: 18.00 - 20.00

Vår kvällsmatservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Mötesrum

Need some inspiration? Tid för kreativitet och samtal hittar du hos oss - boka ett av våra konferensrum idag och låt idéerna flöda! Vi har konferensrum från 6-65 deltagare. Våra konferensrum Fregatten rymmer upp till 65 deltagare i biosittning och Briggen rymmer upp till 30 deltagare i biosittning. Utöver detta har vi dessutom två mindre mötesrum, med plats för upp till 12 deltagare. Alla rum har ljusinsläpp och är utrustade med ny konferensteknik.

Boka konferens

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information samt för att boka ditt möte eller konferens på +46 340 67 70 00 eller via 

  • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Även bilen är välkommen hos oss. Det finns kostnadsfri parkering utanför hotellet i mån av plats, dessa är dock inte bokningsbara, utan det är först till kvarn som gäller. Allmänna p-platser finns i närheten, samt parkeringshuset Briggen, använd p-skiva eller p-app.

För mer info, läs gärna mer här.

Relax

Relax hos oss betyder egentid. Eller tid tillsammans – du väljer. Besök vår relaxavdelning på tredje våningen, där en härlig havsutsikt ingår. Unna dig ett bastubad eller ett dopp i jacuzzin. Få 10% rabatt vid bokning av valfri behandling hos våra vänner högst upp. För bokning kontakta Fregatten Högst Upp direkt på: 0340-16200 alternativt info@fregattenvarberg.se

Öppettider

Måndag - Torsdag: 15.00 - 21.00
Fredag: 15.00 - 22.00
Lördag - Söndag: 10.00 - 22.00

Vår relaxavdelning har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

Hos oss finns det wifi i hela huset, alla rum, toaletter och garderober. Sätt dig vart du vill och surfa hur länge du vill - it’s free!

  • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Our furry friends

Hos oss är husdjur mer än välkomna. Priset för din vän är 250 SEK per vistelse. Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället så vi kan ta hand om er på bästa sätt. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av giltig dokumentation. Samtliga hundrum har fönster mot järnvägen. Gäller endast Standardrum.

  • Gym på Clarion Hotel

Gym

Om du vill träna kan du besöka Gym Atletica, som ligger precis bredvid hotellet. Det är gratis för samtliga gäster och är utrustat med allt du behöver för ett effektivt träningspass. Från fria vikter till de senaste maskinerna. Vill du ge dig ut på en löptur, har vi i receptionen en massa tips till dig.

Öppettider

Måndag - Söndag: 05.00 - 23.00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.