Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Nya Comfort Hotel Västerås står redo för att ta emot dig. 6 våningar med 149 hotellrum, en generös lobby med barception och ett gym. Bo smart och till ett schysst pris i centrala Västerås. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Sigurdsgatan 23 i Västerås, med centralstationen som närmsta granne, hittar du Comfort Hotel Västerås. Med det fantastiska läget är du bara ett stenkast från Västerås citykärna med bra restaurangutbud, butiker, några få minuters promenad från Vasaparken. Nya Comfort Hotel Västerås har 6 våningar, 149 hotellrum, stor lobby med barception och ett gym.

Allt från standardrum till XXL

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj mellan moderate, standard, superior, deluxe och XXL. Enkelt och prisvärt med sköna sängar och en touch av fashion. Läs mer om våra rumstyper här.

Ta en virtuell tur av vårt hotell här.

XXL-rum

Reser du med kompisgänget eller kanske en annan familj har vi ett riktigt rymligt rum med åtta 90 cm breda sängar, vårt XXL-rum. Rummet är 42 kvm stort och har två badrum, med dusch i båda. Detta rum går endast att boka via vår Barception. Kontaktinformation hittar ni till höger. 

Chilla eller jobba – alltid med gratis wifi

Checka in och chilla med något gott att dricka eller äta ifrån vår Barception. Ja, du läste rätt! I vår Barception kan du både checka in, stilla din hunger och släcka din törst samt köpa bra att ha saker. Har du ett möte är du mer än välkommen att använda dig av vår stora och tillgängliga lobby. Ta en kaffe, lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på mötet eller drick nåt kallt. Du surfar självklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Låt vår lobby bli ditt office-away-from-office. Läs mer om vår barception här.

Träna i vårt gym och tvätta i vår tvättstuga

Behöver du tänka på annat och svettas lite så finns ett hotellgym. Eller varför inte ta en promenad längs Mälaren som bara är 3 minuters promenad bort. Reser du lätt eller behöver du tvätta upp lite kläder? Lugn! Vi har både tvättstuga och strykrum här på hotellet.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Västerås är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Västerås använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Enklare än så blir det inte. Tekniken gör dessutom att vi har mer tid för våra gäster och kan tipsa om vad som händer i staden.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Västerås – möt framtiden hos oss!

Vill du se mer av Comfort Hotel Västerås? Ta en tripp till hotellet redan nu genom dessa 360-bilderna.

Vill du se fler hotell i Västerås? Här är alla våra hotell.

Kontakt

  • Sigurdsgatan 23 721 30 Västerås , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Hotellet ligger granne med Västerås centralstation. 

Från Stockholm Västerås flygplats

Buss från Stockholm Västerås flygplats ca 20 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Västerås, +46 21 18 50 00

Om Comfort Hotel Västerås

Antal hotellrum

149 rum – 202 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

En härlig lobby med stor plats för möte och arbete

Avstånd flygplats

Stockholm Västerås flygplats: 6 km, 8 min med bil
Arlanda flygplats: 96,5 km, 70 min med bil

Avstånd regional- och lokaltrafik

Västerås centralstation: 50 meter

Om Comfort Hotel©

2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.