Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart till ett schysst pris i centrala Västerås precis bredvid centralstationen. Vi har hotellrum för två till åtta personer, en stor lobby med en barception som är öppen dygnet runt, tvättstuga och ett modernt gym. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

På Comfort Hotel Västerås vill vi ge dig en bra start på dagen. Vi erbjuder dig en frukostbuffé med ekologiska och sunda alternativ – en riktig hotellfrukost. Frukosten serveras i lobbyn och ingår alltid i rumspriset.

Öppettider

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00
Söndag: 07.30 - 11.00

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Parkering

Utanför hotellet finns parkeringsplatser och bakom hotellet finns åtta stycken garageplatser där du kan ställa bilen mot en avgift. Garageplats bokar du via hotellet och blipp fås i receptionen vid incheckning, även betalning för parkeringen/garageplatsen sker vid incheckning.

Pris

Parkeringsplats: 125 SEK/dygn

Garageplats: 195 SEK/dygn

Här kan du förboka parkering.

Gym

Här på Comfort Hotel Västerås ska det vara lätt att träna det du vill. Vi erbjuder ett modernt gym med crossfit. Så inga ursäkter – packa ner gympaskorna och kör! För dig som hellre vill träna utomhus finns bra löprundor utanför dörren.

Öppettider

Gymmet är öppet dygnet runt

Barception

På entréplan finns vår Barception som serverar kaffe, läsk, dryck, snacks och enklare mat med ett tydligt fokus på ekologiska och hälsosamma råvaror. Här kan du fylla på med välbehövlig energi eller bara chilla med en drink i vår lounge.

Self service station

Du kan checka in och ut i våra smarta check-in-terminaler på egen hand, så slipper du köa.

Tvättstuga och strykrum

Reser du lätt eller behöver du tvätta upp lite kläder? Lugn! Vi har tvättstuga i vår lobby och likaså strykmöjligheter.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Kom bara ihåg att meddela receptionen! Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller checka ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Wifi

För oss på Comfort Hotel Västerås är det en självklarhet att du ska kunna vara uppkopplad och surfa gratis – dygnet runt. Därför har alla våra rum och publika ytor gratis wifi. Surfa på!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.