Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Sverige

Se alla hotell i Växjö, Sverige
  • Grå soffa och kaffemaskin med koppar i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Grå soffa, dubbelsäng och svarta fåtöljer i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Säng, fåtölj och fönster i Standardrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Kaklat badrum med dusch i Superior dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Tv, sittgrupp, bord och prickiga stolar i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Sverige

Quality Hotel Royal Corner ligger i centrala Växjö. På hotellet erbjuds fri parkering, pool och ljusa konferenslokaler. Allt för en bra konferens eller en härlig weekend med kompisarna eller familjen. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Royal Corner 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Royal Corner

Omdöme från TripAdvisor

3,5
205 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
5

Trevligt hundhotell men även för hela familjen

den 8 november 2018, , Trail13037175402

Var här med hundvänner på Växjös stora hundutställning. Trevligt bemötande, fanns hundbuffé med hundgodis i olika storlekar och bajspåsar samt handdukar till hundar som behövde bada eller torka tassar…

Var här med hundvänner på Växjös stora hundutställning. Trevligt bemötande, fanns hundbuffé med hundgodis i olika storlekar och bajspåsar samt handdukar till hundar som behövde bada eller torka tassar. När hotellet finns tom en hundrastgård men även andra fina gräsytor att rasta hundar på fast man bor mitt i city!Frukostbuffén var riktigt bra,!Standarden är ok kanske senaste modet på inredningen men rent o fint!Kan varmt rekommendera detta hotell!

Svar från ägaren

den 9 november 2018

Hej Trail13037175402, Tusen tack för din trevliga feedback! Det glädjer oss att ni trvides så bra hos oss och att ni uppskattar det "lilla" extra vi gjorde för er hundägare när ni bodde hos oss under den Internationella hundutställningen :-) Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg och hjärtligt välkomna åter till oss snart igen! Bästa hälsningar Amanda Davidsson, receptionschef.

Läs mer
3

Rakt in i 70talet.

den 26 oktober 2018, Åseda, Sverige, Inga-Lill J

Trevligt bemötande vid incheckning. Stort rum opersonligt rum mot bakgård men det var tyst. Badrummet andades 70 tal, ett visst renoverings behöv finns. Golvet i duschen var väldigt halt. Skön säng me…

Trevligt bemötande vid incheckning. Stort rum opersonligt rum mot bakgård men det var tyst. Badrummet andades 70 tal, ett visst renoverings behöv finns. Golvet i duschen var väldigt halt. Skön säng men små kuddar. Rena rum. Frukosten var okej men inget som man blev imponerad av.

Svar från ägaren

den 10 november 2018

Hej Inga-Lill, Tusen tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din vistelse hos oss på Quality Hotel Royal Corner! Boka gärna våra superior- eller Deluxe rum nästa gång ni bor hos oss, dessa rum totalrenoverades 2016/2018. Jag önskar dig en fortsatt trevlig helg och varmt välkomna åter till oss snart igen! Bästa hälsningar Amanda Davidsson, receptionschef.

Läs mer
4

Egen företagare

den 23 oktober 2018, , Anna I

Mycket bra och prisvärt hotell centralt men med lugnt och tyst läge. Trevlig personal och fräscha rum. Jättebra frukost! Spa avdelning, gym mm. Biograf runt hörnet, gatukök och stor mataffär. Rekomme…

Mycket bra och prisvärt hotell centralt men med lugnt och tyst läge. Trevlig personal och fräscha rum. Jättebra frukost! Spa avdelning, gym mm. Biograf runt hörnet, gatukök och stor mataffär. Rekommenderas verkligen!

Svar från ägaren

den 24 oktober 2018

Hej Anna I, Tusen tack för din feedback! Det glädjer oss att ni trvides så bra hos oss :-) Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag och hjärtligt välkomna åter till oss snart igen! Bästa hälsningar Amanda Davidsson, receptionen.

Läs mer
4

Nära Centralen

den 15 oktober 2018, Vänersborg, Sverige, MattiasJ730

Om man kommer med tåg är det inte långt att gå till hotellet och i direkt anslutning finns det gott om affärer, restauranger och fik. Det var bra frukostutbud och rummen var i bra skick. Kan rekommend…

Om man kommer med tåg är det inte långt att gå till hotellet och i direkt anslutning finns det gott om affärer, restauranger och fik. Det var bra frukostutbud och rummen var i bra skick. Kan rekommenderas till både arbetsresor som familjesemester.

Svar från ägaren

den 17 oktober 2018

Hej Mattias, Tusen tack för din feedback! Det glädjer oss att ni trvides så bra hos oss :-) Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag och hjärtligt välkomna åter till oss snart igen! Bästa hälsningar Amanda Davidsson, receptionen.

Läs mer
4

Överraskande trevligt hotell i växjö

den 25 september 2018, Kalmar, Sverige, Lelolii

Mycket trevligt hotell med stora fina välstädade rum. Relaxen med pool och bastu användes flitigt. Frukosten var god och det fanns mycket att välja på. Vi blev väldigt överraskade av detta besök och k…

Mycket trevligt hotell med stora fina välstädade rum. Relaxen med pool och bastu användes flitigt. Frukosten var god och det fanns mycket att välja på. Vi blev väldigt överraskade av detta besök och kommer gärna tillbaka.

Svar från ägaren

den 26 september 2018

Hej Lelolii, WOW, tusen tack för dina fina ord! Det glädjer oss att ni är så nöjda med ert besök hos oss :-) Jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll och hjärtligt välkomna åter till oss snart igen! Bästa hälsningar Amanda Davidsson, receptionen.

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.