Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

65 år + upp till 30 % rabatt = sant

Vi har hört att 65 är det nya 30. Nordic Choice Hotels lanserar därför höstens största rabatt på vardagsvistelser till alla som fyllt 65 år. Är du 65 år eller äldre får du nu upp till 30 % rabatt på hotelläventyr under hela hösten och vintern.

 • Gäller för boendeperiod:

  26 okt 2021 - 28 jan 2022

  Minst 2 nätter

 • Kan bokas:

  26 okt 2021 - 28 nov 2021

 • Specifikt för detta erbjudande:

  Gäller vardagar (söndag-torsdag).

Vi har hört att 65 är det nya 30 – därför får du upp till 30 % rabatt på hotellrum

Avsluta året på bästa sätt genom att uppleva allt som Norden och Nordic Choice Hotels har att erbjuda! Nu kan du äntligen hälsa på dina barn och barnbarn igen, kasta dig iväg på nya spännande äventyr, besöka den där platsen som du så länge har velat uppleva, eller varför inte bjuda med vännerna på en tripp utanför Sveriges gränser till några av våra kära grannländer? Kanske vill du bo mitt i city, nära restauranger, barer och teatrar – eller så föredrar du hellre en avkopplande helg på ett hotell där allt du behöver finns på ett och samma ställe. På våra Clarion Collection Hotel ingår nämligen fika, kvällsmat och frukost – för maximal bekvämlighet. Valet är ditt! Vi ger dig upp till 30% rabatt, oavsett vilket äventyr du än väljer!

För att kunna ta del av rabatten behöver minst en person i sällskapet ha fyllt 65 år. Erbjudandet gäller för vistelser på minst två nätter, mellan söndagar och torsdagar, från 26 oktober 2021 till 28 januari 2022. Kom ihåg att boka ditt hotellrum senast den 28 november!

Äntligen är det tid för att hälsa på familjen under julen, unna dig en staycation under mellandagarna eller fira in det nya året i en ny stad!

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningen kan avbokas fram till kl 16.00 på ankomstdagen. Detta erbjudande är reserverat för gäster där minst en person i sällskapet är 65 år eller äldre. Observera att giltig legitimation måste visas upp vid incheckningen. Frukost ingår på alla hotell utom våra Comfort Hotel® Xpress.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.