Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Visby, Sverige
 • Having a drink in the living room bar at Wisby Hotel in Visby

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Relax and Reload

Investera i dig själv och boka vårt wellnesserbjudande.

 • Gäller för boendeperiod:

  6 apr 2019 - 7 apr 2019

 • Kan bokas:

  20 feb 2019 - 31 mar 2019

 • Regler för erbjudandet:

  Minst 1 vuxen, max 2 vuxna

Priser

2800 SEK per person för del i standard dubbelrum 6 - 7 april. Lägg till fredag 5 - 6 april för 450 SEK per person del i standard dubbelrum. Bor du i Visby och endast vill vara med på alla aktiviteter/mat så kostar detta paket 2252 SEK per person

Relax and Reload - Wellnesshelg i Visby. Följ med oss och möt våren på magiska Gotland 6-7 april! Ta en paus från vardagen och investera i dig själv.

Följ med på vår Relax & Reload-helg i Visby som går i träningens och återhämtningens tecken. Få ny energi med träning, lyxig avslappning, god mat och dryck på mysigt boende innanför Visbys murar. Nära till shopping och fantastiska promenader. Det här en en resa för dig som gillar att röra på dig men samtidigt njuter av att kombinera träning med kultur och god mat. En weekend för dig som vill må bra helt enkelt.

Du får en personlig energihelg tillsammans med våra bästa coacher. Alla kan vara med på våra resor. Nybörjare som avancerad, alla åldrar. Vi har något för alla. Det går bra att åka själv eller tillsammans med någon. Vi viger en lördag - söndag för att fylla på med härliga upplevelser inom mat, möten, träning och natur - allt tillsammans med professionella tränare och föreläsare från Niana som i 25 år ordnat träningsresor för bl. a. VING. Om man vill kan man även komma redan på fredagen och få en dag för sig själv. Vi bor i sköna sängar och vacker miljö på anrika Clarion Hotel Wisby. Därifrån utgår vi och får uppleva delar av Visby och Gotland tillsammans med vår eventpartner Hansa Event.

För att anmäla dig klicka HÄR

Detta tillkommer för dig att boka själv: Flyg- eller båtresa till/från Gotland. Du kommer efter anmälan att få en rabattkod till Destination Gotland. Vi hämtar upp i Visby till hotellet om detta önskas från flyg- eller båtterminalerna.

 • BRA Flyg: www.braflyg.se
 • SAS: www.sas.se
 • Destination Gotland: http://www.destinationgotland.se                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Vi börjar denna helg kl. 12.00 på lördagen på hotellet med uppsamling i Vinterträdgården - då måste du senast vara på plats för att inte missa något! För er som kommer fredag eller tidig lördag så har vi även ett morgonpass kl. 10.00 på lördagen.

Se program HÄR

Observera att anmälan är bindande. Vi reserverar oss för att helgen genomförs endast vid ett minimum antal deltagare annars återbetalas hela er summa och vi ser över annat datum.

I paketet ingår:

 • Logi & frukost
 • Lunch på lördagen
 • Tränings/aktivitetspaket med vårt Relax & Reload team med olika aktiviteter som Yoga, Tabata, utomhuspass, dans, core m.m
 • Inspirationsföreläsning
 • Säsongsbetonad middag på Kitchen and Table, Clarin Hotel Wisby, signerad av Marcus Samuelsson, kändiskock och kokboksförfattare, delägare och grundare av restaurangerna Aquavit och Red Rooster i New York
 • Lunch söndag, ute på aktivitet
 • Uteaktivitet med Hansa Event
 • Shots/smoothies i samband med träning/aktivitet
 • Goodiebag
 • Kostnad för resa till och från Visby tillkommer
Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats, ett visst antal rum och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Till förfrågan
2.562.364.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.