Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby har ett brett utbud av mat och dryck och serverar frukost, affärslunch, barmeny, à la carte och festbufféer.

Restaurang Kitchen & Table

Med influenser från Manhattan i kombination med det lokala gotländska välkomnar vi er till vår restaurang Kitchen & Table Visby, signerat Marcus Samuelsson. I den unika lokalen har det bedrivits restaurang och bar sedan 1600-talet och traditionen märks av i detaljer och den speciella atmosfären. Vi välkomnar dig till en kväll med Fun Dining, en meny med spännande smaker och en skön, avslappnad miljö.

Restaurang Kaptenshuset

Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch samt förbokade grupper på luncher och middagar. Restaurangen har flera rum med inredning och färger som ger en genuin sekelskiftskänsla - precis som ett kaptenshem för drygt 100 år sedan. I Kaptenshuset kan man njuta av god mat och dryck i vacker och stimulerande miljö. Här tillagas maten med de bästa råvarorna och ofta med ekologiska produkter.

Frukost

Vår goda frukostbuffé ingår alltid i priset för dig som bor på hotellet. Frukosten har många nyttiga och ekologiska alternativ då vi är måna om att du tar hand om dig och din hälsa under din vistelse hos oss. Vår frukost är ofta mycket uppskattad och något som får våra gäster att återvända gång efter gång.

Affärslunch

Vi serverar även välsmakande affärsluncher i stillsam miljö, med förrätt, huvudrätt och liten dessert. Passar perfekt för affärsmötet eller det speciella tillfället och det finns alltid möjlighet att placera er lite avskilt om så önskas. 

Vinterträdgården

Hotellets hjärta är den vackra Vinterträdgården. Här möts gammalt och nytt genom modernt glastak och medeltida murar. Koppla av framför den öppna spisen med en drink, en kopp kaffe eller en enklare maträtt från vår barmeny. 

Vi skräddarsyr efter era önskemål 

Julfest, kick off, event, avtackningar, födelsedagsfester, ja vårt vackra hus har verkligen ytan för allt. Kontakta gärna vår grupp och konferensbokning på 0498-25 75 75 alt mail grupp.cl.wisby@choice.se så berättar vi gärna mer och skräddarsyr ert event!

Frukost

Boka din frukosttid

För att erbjuda en trevlig frukostupplevelse gäller bordsbokning på vår frukost och vi ber er att respektera den tid ni bokat. Vissa tider är mer populära än andra, vi rekommenderar att titta på nedan flöden så kan du välja den tid som passar ditt önskemål bäst.

Lugnt & stillsamt
KL. 7:00-8:00 / 7.00-8.00 AM
Vid den här tiden är det lugnt på frukosten. Önskar ni sitta ner i lugn och ro och njuta av en långfrukost är det bra att komma tidigt

Mittemellan
KL. 8:00-09:30 / 8.00-9.30 AM
Vid den här tiden börjar det komma fler och fler gäster som vill äta frukost vilket gör att det börjar bli mycket folk i frukosten.

Livligt
KL. 9:30-10:30 / 9.30-10.30 AM.
Detta är den populäraste tiden för frukost. Det är mycket folk och det kan uppstå lite kö och kan kanske ta en stund att hitta en skön plats att sitta på.

 

Bokning sker enkelt via denna länk: Bordsbokning frukost.

Boka bord i restaurangen

Boka bord

Bordsbokning för upp till 8 personer görs enkelt här.
För att boka grupper samt övriga frågor om restaurangen, ring på 0498 25 75 99 eller maila oss på visby@kitchenandtable.se. 

Öppettider

Måndag - torsdag: 18.00 - 21.00
Fredag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndagar: Stängt

Vinterträdgården

Välkomna till vår mysiga vinterträdgård i lobbyplan, här bjuder vi på kaffe dygnet runt! 
Via receptionen kan du köpa ett glas vin, en räkmacka eller en öl alla dagar från kl. 11.00. 

Barens öppettider:

Måndag - Torsdag kl. 15.00 - 21.00
Fredag - Lördag kl. 15.00 - 22.00
Söndagar går det bra att köpa mat & dryck via receptionen

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.