Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Kitchen & Table Visby, en restaurang skapad av toppkocken och entreprenören Marcus Samuelsson. Kom hit för att njuta av vår härligt gröna och klimatvänliga meny!

Restaurang

Vi är glada att presentera vår restaurang Kitchen & Table Visby av Marcus Samuelsson, med influenser från Manhattan i kombination med lokala råvaror från Gotland. Det har funnits en restaurang och bar i denna unika byggnad sedan 1600-talet och traditionen märks på de speciella egenskaperna och atmosfären. Kom förbi när som helst för en kväll med Fun Dining, en meny med spännande smaker och en bekväm, avslappnad atmosfär.

På Kitchen & Table Visby transporteras gästerna på ett kulturellt och kulinariskt äventyr med smaker inspirerade av kosmopolitiska Manhattan i kombination med typiskt nordiska matlagningstraditioner. Menyn innehåller moderna tolkningar av rejäla klassiker och våra kockar är stolta över att behandla råvarorna med största respekt. Huvuddelen av menyn, "Urban Garden", är växtbaserad och animaliska proteiner kan tillsättas efter önskemål, som prisvärda tillbehör.

Boka bord här >>

Uteservering & Bar

Under sommarmånaderna öppnar vi upp vår trevliga uteservering med stans bästa läge på Donners Plats. Här serveras Kitchen & Tables trevliga sommarmeny, läckra drinkar. I veckosluten har vi After Beach med DJ och AW priser i baren. Välkommen!

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 498 25 75 63 eller via restaurang.wisby@choice.se
Restaurang Kitchen & Table: +46 498 25 75 99 eller visby@kitchenandtable.se

Bordsbokning Kitchen & Table

Bordsbokning frukost

Kitchen & Table Visby

Öppettider

Måndag - torsdag: 17.00 - 21.00
Fredag - lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

För bordsbokning, menyer och mer information läs mer här.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.