Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby har ett brett utbud av mat och dryck och serverar frukost, affärslunch, barmeny, à la carte och festbufféer.

Restaurang Kitchen & Table

Med influenser från Manhattan i kombination med det lokala gotländska välkomnar vi er till vår restaurang Kitchen & Table Visby, signerat Marcus Samuelsson. I den unika lokalen har det bedrivits restaurang och bar sedan 1600-talet och traditionen märks av i detaljer och den speciella atmosfären. Vi välkomnar dig till en kväll med Fun Dining, en meny med spännande smaker och en skön, avslappnad miljö.

Eatery Social Summer Pop Up

Upplev sydamerikanska smaker tillsammans med genuin passionerad Gotlandservice. Eatery Social Visby är en magnifico pop-up som över sommaren flyttar in i Kitchen & Tables lokaler. Här möter världens smaker svenska råvaror och lokala influenser! Boka ditt mexikanska äventyr här

Restaurang Kaptenshuset

Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch samt förbokade grupper på luncher och middagar. Restaurangen har flera rum med inredning och färger som ger en genuin sekelskiftskänsla - precis som ett kaptenshem för drygt 100 år sedan. I Kaptenshuset kan man njuta av god mat och dryck i vacker och stimulerande miljö. Här tillagas maten med de bästa råvarorna och ofta med ekologiska produkter.

Frukost

Vår goda frukostbuffé ingår alltid i priset för dig som bor på hotellet. Frukosten har många nyttiga och ekologiska alternativ då vi är måna om att du tar hand om dig och din hälsa under din vistelse hos oss. Vår frukost är ofta mycket uppskattad och något som får våra gäster att återvända gång efter gång.

Affärslunch

Vi serverar även välsmakande affärsluncher i stillsam miljö, med förrätt, huvudrätt och liten dessert. Passar perfekt för affärsmötet eller det speciella tillfället och det finns alltid möjlighet att placera er lite avskilt om så önskas. Affärslunch förbokas på 0498-25 75 63.

Vinterträdgården

Hotellets hjärta är den vackra Vinterträdgården. Här möts gammalt och nytt genom modernt glastak och medeltida murar. Koppla av framför den öppna spisen med en drink, en kopp kaffe eller en enklare maträtt från vår barmeny. 

Skräddarsydd meny och buffé

Vår restaurang Kaptenshuset kan erbjuda en rad fasta menyer och bufféförslag, men givetvis kan vi även skräddarsy efter era speciella önskemål.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 498 25 75 63 eller via restaurang.wisby@choice.se
Restaurang Kitchen & Table: +46 498 25 75 99 eller visby@kitchenandtable.se

Bordsbokning Kitchen & Table

Bordsbokning frukost

Eatery Social Openings

Öppettider Eatery Social Summer Pop-up:

Måndag - Söndag kl. 16.00 - 22.30

För bordsbokning, menyer och mer information läs mer här. 

Frukost

Boka din frukosttid

På grund av rådande restriktioner behöver alla våra gäster boka tid till frukosten. Vi ber er att respektera den tid ni bokat. Tänk på att visa hänsyn till andra och respektera maxantalet runt buffen, så alla våra gäster får en säker och trevlig frukoststund. 
Bokning sker enkelt via denna länk: Bordsbokning frukost.

Affärslunch

Måndag: Förbokas
Tisdag: Förbokas
Onsdag: Förbokas
Torsdag: Förbokas
Fredag: Förbokas
Lördag: -
Söndag: -

Vinterträdgården

Välkomna till vår mysiga vinterträdgård i lobbyplan, här bjuder vi på kaffe dygnet runt! 
Via receptionen kan du köpa ett glas vin, en räkmacka eller en öl alla dagar mellan kl. 11.00 - 20.00.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.