Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Selma City Spa Visby erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun.

Hämta kraft i historisk miljö

Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omger en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga. För tillfället erbjuder vi inte några behandlingar men pool och bastu är öppet som vanligt. 

Dagspa

Spa är öppet alla dagar i veckan mellan kl. 10.00-20.00, där du kan boka 2h per slot.
Bokning sker via receptionen där du även betalar för din entré (150 kr/hotellgäst eller 250kr/ej boende gäst) och får en nyckel.

Handdukar & omklädningsrum finns på plats, tips ta gärna med egen badrock om så önskas - lån av handduk ingår i priset. Spaavdelningen har begränsat antal platser och vi rekommenderar vi att ni alltid bokar ert besök i förväg. 

På grund av corona och FHMs restriktioner tar vi max emot 10 gäster per 2-timmas slot. Vi kan tyvärr inte erbjuda badkläder för att låna pga rådande situation, vi rekommenderar att ta med egna.

Tillgängliga tider att boka: kl. 10.00 - 12.00 / kl. 12.00 - 14.00 / kl. 14.00 - 16.00 / kl. 16.00 - 18.00 / kl. 18.00 - 20.00. 

Pris för dig som hotellgäst 150:-/dag alla dagar. Förbokning krävs via mail. cl.wisby@choice.se. Bor du inte på hotellet men ändå vill njuta av vår fina anläggning kostar det 250:-/person. Helger och röda dagar (inklusive lov) 250:-/person (kan endast bokas i mån av plats samma dag som ankomst). 

Barn på Selma

Barn under 13 år är välkomna i målsmans sällskap varje dag mellan 10.00-14.00. Tänk på att behålla en avkopplande spa-atmosfärunder ert besök. 

Behandlingar

För tillfället erbjuder vi endast pool & sauna på vår spaavdelning. För mer information kontakta receptionen på cl.wisby@choice.se

För att vara garanterad plats på vårt spa under din vistelse rekommenderar vi att du bokar plats innan ankomst. Ta kontakt med receptionen via cl.wisby@choice.se.

Välkommen till Selma City Spa Wisby!

Boka spaentré

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 498 25 75 00 eller via cl.wisby@choice.se

Besök gärna Selma City Spas hemsida för mer information.

Spaavdelningen har begränsat antal platser och vi rekommenderar vi att ni alltid bokar ert besök i förväg.

Priser spaentré

Hotellgäst

Måndag - söndag: 150 SEK

Övriga gäster

Måndag - söndag: 250 SEK

Barn 3-12 år

Eftersom vi endast har 10 platser per slottid så gäller samma pris oavsett barn eller vuxen

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.407.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.