Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Selma City Spa Visby erbjuder en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en lugn och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun.

Hämta kraft i historisk miljö

Selma City Spa Visby erbjuder en unik wellnessupplevelse i medeltida miljö. Välkommen ner till källarvåningen på Clarion Hotel Wisby för en härlig och avkopplande stund. Ta ett dopp i poolen eller en rofylld stund i bastun. Selma City Spa Wisby är det perfekta stället för dig som vill hämta extra kraft i en inspirerande och avkopplande historisk miljö. Poolen är uppvärmd till 28° och omges av en pelare från 1400-talet. Miljön kring poolen är i sig unik och en upplevelse utöver det vanliga.

Selma Pool Club

På helgerna höjer vi pulsen med pool club, härlig musik och gott bubbligt i glaset. Olika dagar, olika tider, olika setups – men alltid med en fantastisk upplevelse som gemensam nämnare. Välj din vibe för dagen och boka in ditt besök därefter.

Behandlingar

Vi erbjuder massage och till vår försäljning finns produkter från Co/Gerd, som är en svenskt ekologiskt spa- och hudvårdsserie. Do It Yourself: När du är på plats kan du köpa en härlig SPARITUAL som går att göra på plats hos oss alternativt ta med dig hem som en härlig treat, eller varför inte som en gåva till en vän? Vi använder produkter från C/O Gerd – dessa härliga produkter finns även till försäljning hos oss. Vid bokad behandling ingår entré till Spa-avdelningen.

Barn på Selma

Barn under 15 år är välkomna i målsmans sällskap. Tänk på att behålla en avkopplande spa-atmosfär under ert besök. Tips! Ta med egen badrock till barnet om så önskas – lån av handduk ingår i priset.

Söndag-Torsdag: Från 14-16
Fredagar och lördagar: Från öppning fram till kl. 13.00

Välkommen till Selma City Spa Wisby!

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.