Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby är ett personligt fullservicehotell med 212 hotellrum, centralt beläget innanför Visbys ringmur. Vi erbjuder allt under ett tak: mötesrum, festvåning, spaanläggning med pool och vår populära restaurang Kitchen & Table. Allt i en fantastisk atmosfär där gammalt möter nytt!

Allt är nära i Visby

Clarion Hotel Wisby är perfekt beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett stenkast från småbåtshamnen. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. I Visby är allt nära. Inom 15 minuter från hotellet finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand, Gotlands mötesarena och kongresshall.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby är atmosfären lite speciell. Här finns bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet - väl tillvaratagna och restaurerade. Men vi har inte skapat ett museum, utan ett modernt hotell. Dagens Clarion Hotel Wisby öppnade 1 maj 1991 men i dessa lokaler har det drivits hotell sedan mitten av 1800-talet. Läs mer om hotellets historia här

Kitchen & Table

Med influenser från Manhattan i kombination med det lokala gotländska välkomnar vi er till vår restaurang Kitchen & Table Visby, signerat Marcus Samuelsson. I den unika lokalen har det bedrivits restaurang och bar sedan 1600-talet och traditionen märks av i detaljer och den speciella atmosfären. Vi välkomnar dig till en kväll med Fun Dining, en meny med spännande smaker och en skön, avslappnad miljö. Boka bord gör du enkelt här.

Vinterträdgården / Living Room 

I Vinterträdgården är atmosfären avslappnad men samtidigt levande och inspirerande. Hotellgäster såväl som lokalbefolkningen söker sig ofta hit för en bit mat, dryck eller för något av våra många evenemang som anordnas här. 

Kaptenshuset

Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch samt förbokade grupper på luncher och middagar. Restaurangen har flera rum med inredning och färger som ger en genuin sekelskiftskänsla.

Selma City Spa Wisby

*Stängt pga renovering vecka 6-12*

Selma City Spa Wisby erbjuder en magisk upplevelse i en rofylld och historisk miljö. Ta ett dopp i den uppvärmda poolen, boka en spabehandling eller ta en välförtjänt timeout i spaloungen och ladda batterierna. Selma City Spa Wisby är en fantastisk oas, perfekt för lugna stunder, vardagslyx och speciella tillfällen. För mer information och bokning, klicka här.

Direktboka mötesrum online

Är du i behov av konfererenslokal? Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Erbjudanden

Gotland är verkligen en vacker plats och det finns något för alla året runt. För foodlovers så är Visby ett matmecka med fantastiskt restaurangutbud, för naturälskaren så finns den precis runt hörnet - naturreservat med vackra vandringsleder, strandpromenad längs havet eller varför inte en promenad runt ringmuren - allt bara ett stenkast från hotellet. Oavsett när du besöker ön lovar vi att du inte blir besviken. Vi har samlat våra bästa erbjudanden här.

Bo lyxigt i hotellsvit

Bo i vår vackra bröllopssvit, även kallad Berghska rummet. Sviten är möblerad i Empire-stil med Trompe lóeil-målningar som förför ögat. Läs mer om sviten här.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Express Check In (and Out)

I receptionen finns vår Self Check In-station där du snabbt och enkelt checkar in själv. Har du inga extra kostnader uppskrivna på rummet vid utcheckning kan du även bara lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda.

Your phone is your hero!

Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Checka in, låsa upp din hotelldörr, betala din vistelse, checka ut och boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Nordic Choice Hotels appen (for free) - magiskt!

Välkommen till Clarion Hotel Wisby - mycket mer än en övernattning.

Kontakt

  • Telefon: +46 498 25 75 00
  • Fax: +46 498 25 75 50
  • E-post cl.wisby@choice.se
  • Org. nr: 556237-4016
  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Visby flygplats

Flygbuss till Visby Hamnplan.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Gotland,
tel. +46 498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotellrum

212 st - 398 bäddar

Antal konferenslokaler

8 st - plats för totalt 300 deltagare
Sommartid även Paviljongen
för upp till 400 gäster.

Avstånd flygplats

Visby flygplats: 3,5 km,
ca 10-15 minuter med bil/buss.

Avstånd hamn

Visby färjeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.