Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Dagens Clarion Hotel Wisby öppnade 1 maj 1991, ett modernt hotell med en alldeles unik och egen atmosfär hade skapats. Men i dessa lokaler har det drivits hotell sedan mitten av 1800-talet.

Ett hotell med lång historia

Många inredningsdetaljer i hotellet vittnar idag om husets historia som går tillbaka ända till medeltiden. Här finns kryssvalvsrum och pelare som är mer än 700 år gamla. Fastigheterna som ingår i Clarion Hotel Wisby har haft många användningsområden. De byggdes som medeltida packhus, där köpmännen förvarade och visade upp sina varor. I slutet av 1600-talet användes de som kronomagasin. Under samma tid fanns här en krog som hette Stadshuskällaren Friheten. Namnet har levt kvar under många år i hotellets restaurang, nuvarande Kitchen & Table restaurang och bar.

Ny hotelldel

Den 1 juni 2013 öppnade en helt ny hotelldel med 77 fina, rymliga dubbelrum. Vi har i den nya delen försökt förmedla den speciella känslan som finns i hotellets äldre delar och ta till vara på all den historia som finns hos oss. De nya rummen har trevlig utsikt mot hamnen eller vår mysiga trädgård. I samband med tillkomsten av den nya hotelldelen så öppnade vi också upp Kopparsalen, det trevliga utrymmet i hotellets kopparbyggnad som sammanbinder två av huskropparna. Här har man möjlighet att nå hotellets trädgård där det sommartid finns en liten lounge/uteplats.  

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.407.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.