Tekniska problem

Vi har tekniska problem vilket gör att du inte kan logga in. Du kan fortfarande boka rum utan att vara inloggad. Du som är medlem kan självklart efterregistrera dina bonuspoäng när problemen är lösta. Tack för ditt tålamod!

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum, festvåning, Selma City Spa, Kitchen & Table och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby erbjuder tre fantastiska sviter i vackra Wisby. Kontakta oss för att boka!

Berghska rummet

Vår lyxiga svit i rum 428, även kallad Berghska rummet, är möblerad i Empire-stil med Trompe lóeil-målningar som förför ögat. Härifrån har man utsikt över himmel, hav och Visbys medeltida stad. Två våningar med ett sovrum och hall nere vid rumsentrén samt vardagsrum och master bedroom en trappa upp. Sviten är 89 kvm och har dubbelsäng, skrivbord samt matsalsmöbel och Nespresso kaffemaskin. Badrum med större badkar och två handfat. Spiraltrappa till övervåningen.

Rum 565

Rum 565 ligger i den nya delen av hotellet och är en underbar svit på 40 kvm. Sviten består av ett sovrum med gott om plats, samt vardagsrum med två soffor (dagbäddar), soffbord, garderob och skrivbord. Vacker havsutsikt. Badrum med rymlig dusch och ett handfat.

Rum 567

Rum 567 ligger även det i den nya delen av hotellet, och är en 35 kvm stor svit med ett välplanerat mindre sovrum. I vardagsrummet finns två soffor (dagbäddar) samt skrivbord och garderob. Vacker havsutsikt. Badrum med rymlig dusch och ett handfat.

Glöm inte att ange vilket svit du önskar i din bokning. Vi försöker tillgodose alla önskemål i mån av tillgänglighet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.