Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Arbeta hos oss

Vår mångfald

Nordic Choice Hotels är ett företag som kännetecknas av respekt och lika möjligheter för alla genom en positiv och inkluderande arbetsmiljö.

Vi är stolta över att kunna stimulera alla anställda – oberoende av kön, nationalitet, religion, sexuell orientering eller ålder – till medansvar och till yrkesmässigt och personligt växande. Vi uppmuntrar den enskilde medarbetaren till att kompetensutveckla sig, och vi strävar efter en arbetsplats med mångfald. Vi vet att medarbetare med skiftande bakgrund, intressen och personligheter bidrar till en mer effektiv och hållbar verksamhet. Mångfald ökar verksamhetens värde.

Här får du möta tre energiska, modiga och engagerade anställda som representerar något av den mångfald som vi är stolta över:

Naira från Armenien har bott 12 år i Norge.
Nu är hon hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Gabelshus.

 

Jeg heter Naira och är direktör på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Jag kommer från Armenien och har bott i Norge i 12 år.

Frukosten på Clarion Hotel Royal Christiania var mitt första möte med Nordic Choice. Jag började som sommarvikarie, och efter hand fick jag jobba extra i personalmatsalen. Där lärde jag känna trevliga och hjälpsamma arbetskamrater. Samarbetet med dem gjorde att jag snabbt lärde mig norska. Efter sommaren fick jag fast anställning som receptionist, och lite senare blev jag service manager.

Efter sju fantastiska och lärorika år på Royal Christiania var jag redo för nya utmaningar. Jag jobbade en kort period med öppnandet av Comfort Hotel Xpress, innan jag blev receptionschef på Hotel Gabelshus. Jag sporrades av arbetsuppgifterna och gjorde stora och viktiga framsteg.

När min chef fick ansvaret för ett annat Clarion Collection-hotell, var jag mogen att själv prova direktörsrollen. Och sedan januari 2010 har jag haft ansvaret för Clarion Collection Hotel Gabelshus. De fantastiska medarbetarna och de härliga stamgästerna gör att jag stortrivs i chefsrollen. Jag vill gärna tacka alla som har hjälpt och inspirerat mig till att nå dit jag är i dag.

 

Möt Mo från Somalia. Han kom till Nordic Choice genom NAVs introduktionsprogram.
Nu jobbar han deltid hos oss vid sidan av sina studier.

 

Jag heter Mo, och för 25 år sedan föddes jag i Somalia. I oktober 2010 började jag mitt tvååriga introduktionsprogram i stadsdelen Grünerløkka. Och nu står jag på egna ben i Norge. Min sista praktikplats var på Comfort Hotel Børsparken i Oslo centrum. Under de tre månaderna jobbade jag i köket. Efter bara en vecka kom jag med i fotbollslaget med de andra arbetskamraterna i köket.

Jobbet och miljön i köket passade mig bra. Det tyckte chefen också, så nu kombinerar jag jobbet på hotellet med studier vid sidan av.

 

Möt Kristoffer Sandberg, som blev känd genom TV-serien ”Världens bästa hotell”.
Nu är han receptionist på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell.

 

Mitt namn är Kristoffer Sandberg och jag jobbar på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell. Jag har varit med i en svensk TV-serie som heter ”Världens bästa hotell” och som spelades in här på hotellet. Jag började på Hotel Bolinder som praktikant i samband med TV-inspelningen och nu är jag både TV-stjärna och har fast jobb på hotellet. Jag trivs jättebra, för det här är världens bästa jobb!

Nu jobbar jag mest i receptionen och på konferensavdelningen, men jag hjälper också till i köket. Jag har lärt mig mycket här på hotellet. Det viktigaste av allt är att gästerna ska känna sig välkomna! Och på Clarion Collection ska man känna sig lite som hemma. Här bjuder vi gästerna på både våfflor och kvällsmat.

 

2.210.164.555 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK