Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Arbeta hos oss

Trivsel och hälsa

Nöjda medarbetare ger nöjda anställda – så enkelt är det.

Låg sjukfrånvaro

Hotell- och restaurangnäringen har traditionellt haft hög sjukfrånvaro. Det sista året har utvecklingen varit positiv. Den andra goda nyheten är att Nordic Choice-anställda är mindre sjuka än andra. Sjukfrånvaron hos oss ligger en bra bit under genomsnittet för hotellbranschen och för övriga branscher. Under 2011 låg den på 3,95 % totalt. Sjukfrånvaron för alla branscher i Norge låg på 5,2 %, och genomsnittet i hotellbranschen låg på 6,8 %.

Vi vill att våra anställda ska må bra

 

Vårt mål är att alla våra anställda ska ha en god hälsa. För att uppnå det jobbar vi nu målinriktat med att erbjuda de anställda hälsosam personalmat, ergonomiska hjälpmedel, och vi uppmuntrar till fysisk aktivitet och rökstopp.

För oss på Nordic Choice är det aldrig för sent att komma i gång med att träna. I Holmenkollstafetten 2012 (se bild) ställde 14 lag upp från oss. Dessutom var vi ledsagare för två lag med synskadade personer. Inför nästa års tävlingar har vi som mål att ännu fler ska ställa upp.

Viktigt med respons

Varje år genomför vi en medarbetarundersökning bland våra anställda. Vi vill kartlägga hur det står till med arbetssituationen och trivseln ute på hotellen. I kombination med sjukfrånvaron är den ett viktigt mått på hur bra våra medarbetare har det på jobbet. Undersökningen ger de anställda en möjlighet till att säga sitt, och ledningen får en indikation på hur arbetssituationen ser ut för de anställda. Vi tror att de anställda gör ett bättre jobb när de har det bra på jobbet.

Best place to work

Att våra medarbetare gillar sitt jobb är något som även andra har noterat: Fem år i rad har Grand Travel Awards utnämnt oss till «Best Place to Work».

 

2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK