Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Julbord i Göteborg 2021

Letar du efter det bästa julbordet i Göteborg? Vi har ett stort utbud av julshower och julbord. Kom i julstämning med kollegorna, släkt och vänner! Hos oss finns något för alla. Boka julbord med eller utan övernattning. Vi guidar dig rätt!

Boka in vinterlyx på omtycka Quality Hotel Panorama! I år serveras en julinspirerad trerättersmiddag - från 415 kr!

Nu är julen inte långt borta och vad passar bättre än att fira in julen med ett riktigt god julmiddag? Nej precis, inget passar bättre! Så samla dina kollegor, vänner och släkt och fyll magen med smarrig julmat hos oss.

Boka här

Julbord med julshowen Världens snabbaste allsång® på Clarion Hotel Post – 985 kr/person

Varmt välkomna till en magisk julClarion Hotel Post i Göteborg. Missa inte showen som sålde slut i Malmö förra året. Vi utlovar en extraordinär allsångsupplevelse!

Boka här

Klassiskt julbord med asiatisk touch på restaurang OGBG – från 445 kr

Vi erbjuder ett klassiskt dignande julbord kompletterat med en del smaker från vår asien-inspirerande restaurang OGBGComfort Hotel Göteborg

Boka här

Klassisk jultallrik på Quality Hotel Winn – 353 kr

Vem längtar inte efter rågbrödstoast med kallrökt lax och pepparrotskräm, honungsglaserade revben, julskinka, sill eller ris á la Malta med saftsås? Ta med vänner, släkt, kollegor och alla du känner och fyll magen med julens delikatesser hos Quality Hotel Winn. 

Boka här

Ett klassiskt julbord På Quality Hotel 11 - 650 kr

Välkommen till ett klassiskt julbord på Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen. Här får sällskap på allt från 50 till 1000 personer mötas, trivas och njuta av julens godsaker för bara 650 SEK per person.

Boka här
2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.