Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Julbord i Malmö 2021

Hitta Malmös bästa julbord 2021. Letar du efter ett traditionellt skånskt julbord med fokus på hållbarhet? Hos oss hittar du både julshower och traditionella julbord, med eller utan övernattning. Vi erbjuder miljövänliga julbord i olika prisklasser.

Julshow och julbord mitt i Malmö – från 640 kr/person

Fram med fjäderboan och damma av din glammiga outfit, Studio 54 gästar Clarion Hotel Malmö Live i år! Upplev en magisk julshow och ett julbord signerat kocken Daniel Müllern på Malmös hetaste mötesplats.

Boka julbord här

Grönt och gott julbord signerat av Sandra Mastio – från 525 SEK

Sveriges mästerkock 2015 Sandra Mastio och hotellets köksmästare har med passion, stora smaker och massor av grönt skapat årets härliga julbord på Quality Hotel View. Välkomna säger vi till både stora och små sällskap för en trevlig kväll med ett njutbart julbord och en god stämning!

Boka julbord här

Ett lite kryddigare julbord på Quality Hotel The Mill

Till julen hör dofter och smaker som nejlika, saffran, kanel och kardemumma och Quality Hotel The Mills hjärta dunkar lite extra för kryddor som dessa. Och får de själva välja så åker det gärna ner en nypa chili i sillen, rödkålen får en touch av ingefära och ris à la maltan byts ut mot lingonmousse med glögg. Är ni snarare typerna som vill ha en tidlös jansson, matjessill och handrullade köttbullar? Vet du, då ordnar vi det också!

Läs mer och boka här

Exklusiv intervju med Tareq Taylor

Tareq Taylor har tidigare lagat julbord på Clarion Hotel Malmö Live: ”Blir nästan som julen hemma hos mig”

Exklusiv intervju med stjärnkocken Tareq Taylor, hjärnan bakom julbordet 2017 på Clarion Malmö Live. Så firar han helst och dessa är favoriterna på julbordet.

Läs hela intervjun med Tareq Taylor här
2.564.411.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.