Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället problem med inloggning på Min sida och jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Du kan fortfarande göra din bokning här på choice.se och har du några frågor når du oss via chatt, booking@choice.se eller på telefon 0771-666 700.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Läckra och charmiga julbord i Skåne

Se utbudet och priser i Helsingborg, Kristianstad och Malmö här. Oavsett om du letar efter julbord till hela företaget eller ett mysigt alternativ för familjen finns julbordet i Skåne garanterat hos oss!

Längtar du också efter vörtbröd, julmust, sill och julskinka? Vi med!

Julbord i Helsingborg

I Helsingborg finns charmiga Clarion Hotel Grand som i år dukar upp ett härligt julbord.

Omtyckt julbord mitt i Helsingborg

På Clarion Hotel Grand Helsingborg kan du få det bästa av båda världar. Klassiskt julbord, men med inslag av veganska och vegetariska alternativ. Healthy and sustainable living - even during the holidays! 

 

Läs mer & boka julbord

Julbord i Kristianstad

I Kristianstad kan du boka julbord på Quality Hotel Grand Kristianstad. Hotellet ligger mitt i stan, men med ett lugnt läge mitt emot Trefaldighetskyrkan.

Julbord och jullunch på Quality Hotel Grand Kristianstad – från 295 kr

Mellan den 29 november - 20 december serverar vi vårt smakrika julbord med klassiker som sill, julskinka, jansson och självklart en hel del gott till kaffet. Julbordet passar perfekt både som ett avslut på året med kollegorna eller kvalitetstid med familj och släkt.

Julbord med show av Douglas Nordenbelt

Magikern och trollkarlen Douglas Nordenbelt bjuder på en magisk kväll med en spännande show och ett läckert julbord. Kvällen går av stapeln den 6 december med ett glöggmingel.

Läs mer & boka julbord

Julbord i Malmö

I Malmö erbjuder vi julbord på Gamla Väster, granne med Malmö C samt i expansiva Hyllie.

Julshow och julbord mitt i Malmö – från 640 kr/person

Fram med fjäderboan och damma av din glammiga outfit, Studio 54 gästar Clarion Hotel Malmö Live i år! Upplev en magisk julshow och ett julbord signerat kocken Daniel Müllern på Malmös hetaste mötesplats.

Boka julbord här

Jullunch centralt i Gamla Väster med fokus på ekologisk julmat

Njut av en stämningsfull jullunch i en atmosfär präglad av skandinavisk design, mitt i centrala Malmö. I stadsdelen Gamla Väster, nära Gustaf Adolfs torg ligger Clarion Collection Hotel Temperance. Ekologiska och närproducerade klassiska julrätter står i fokus på buffébordet som dukas upp under november och december. För serveringsdatum, kontakta oss!

BOKA HÄR

Grönt och gott julbord signerat av Sandra Mastio – från 525 SEK

Sveriges mästerkock 2015 Sandra Mastio och hotellets köksmästare har med passion, stora smaker och massor av grönt skapat årets härliga julbord på Quality Hotel View. Välkomna säger vi till både stora och små sällskap för en trevlig kväll med ett njutbart julbord och en god stämning!

Boka julbord här

Inspireras inför årets julbord

Nordisk julmat – från vardagsmat till delikatesser

Nordisk julmat är en återspegling av de råvaror som fanns under självhushållens tid och som vi upphöjt till helgmat. I Danmark äter man anka, i Norge ribbe, i Finland rotsakslåda, i Sverige köttbullar. Och i Mumindalen kör man på blåbärspaj.

Vad lagar du i år?

Så blir julfesten en succé – lös allt från rödvinsspill till Facebook-ångest

Google i all ära, men ibland är det bra att vara förberedd. Här är råden som löser de vanligaste krissituationerna på julfesten.

Kan du knepen?

Se hela vårt utbud av julbord

Med nästan 200 hotell i Norden det finns garanterat ett julbord för alla smaker.

Till alla julbord
2.564.398.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.