Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Boka julbord & julshow i Stockholm

Med över 15 hotell i Stockholm finns det garanterat ett julbord för allas smaker här. Välj och vraka på de olika erbjudandena från våra hotell- och restauranger nedan!

Vi erbjuder en mängd smakliga alternativ för det stora företaget lika väl som den lilla firman, familjen eller hela tjocka släkten. Välj mellan hotell och deras restauranger, mitt i Stockholm city eller utanför tullarna i lantliga omgivningar.

Julbord i city

Klassisk magi eller nytänkande á la carte på Clarion Hotel Sign – från 475 kr

Det är i köket på Clarion Hotel Sign det magiska händer. Det är här våra kockar just nu lagar, bakar och provsmakar julens smaker. Det är här de klassiska julrätterna får den perfekta “Sign”-touchen och det är här kockarna tar ett klassiskt julbord till nästa nivå.

Boka här

Julbord på Kungsholmen i Stockholm – 645 kr

Årets julbord på Clarion Hotel Amaranten presenteras i cocktailbaren Tap Room! På julbordsbuffén finns alla klassiker med. Julbordet serveras som buffé och drycken är noga utvald av våra prisvinnande bartenders i hotellets cocktailbar.

Boka här

Hos oss på Hotel C Stockholm får ni inget vanligt julbord i år

Vi garanterar en unik och annorlunda matupplevelse med skandinaviska råvaror där vår kökschef, Patrick, vägleder er genom hela julbordet utan att ni behöver tänka eller köa. Vi kallar det Jul På Bordet. Från 595 kr!

Boka här

Julbord och snaps på LYKKE mitt i city – från 650 kr

På LYKKE på Nordic Light Hotel väntar ett härligt julbord  som en hyllning till hantverket och råvaran med nutida mat och smaker från från våra nordiska länder. Njut av allt från löjromscanapéer till Maritas mandelmusslor med grädde!

BOKA HÄR

Södermalm & söder om Söder

Kom i julstämning på Clarion Hotel Stockholm – från 200 kr

Julen nalkas. Klart ni ska ses och fira de goda resultaten från året som gått och samtidigt önska varandra en god jul och ett gott nytt år. Vi skapar en härlig stämning och lockar smaklökarna med det som passar er bäst. Här finns flera alternativ, från julmingel till sydamerikanskt.  

Boka här!

Årets vinter- och julbordsupplevelse på Yasuragi - japansk bad & 5 rätters – 1550 kr

Upplev vår vintermiddag, ett alternativ till julbord, med 5 rätters avsmakningsmeny middag inspirerad av de japanska köken. Koppla av i det japanska badet med varma källor och ta del av våra stärkande aktiviteter.

Boka här

Gott & klassiskt på Quality Hotel Globe – från 395 kr

 Lite kallt, lite kallskuret, lite varmt och så toppas det med ett gottebord som heter duga. Vi ser fram emot att få ge dig julstämning i både sinne och mage! 

Boka här

Jullunch med klättring i Nacka – från 665 kr

Avsluta året på topp. Bokstavligen! Nu öppnar vi upp dörrarna för smakrik jullunch eller middag kombinerat med klättring på Klätterverket i Sickla.

Boka här

Julbord i Winn Haninges mysiga vinterträdgård – perfekt för dig som vill undvika laktos och gluten – 445 kr

Välkommen till ett klassiskt julbord med stort fokus på tillgänglighet, med så många rätter som möjligt utan varken gluten eller laktos. Julbordet dukas upp i vinterträdgården på nyrenoverade Quality Hotel™ Winn, Haninge!  

Boka här

Norrort

Julbord med chokladtema på Aronsborg vid Mälaren – från 599 kr

Ett klassist julbord med dessertbord som dignar av choklad! Även möjligheter för matlagningsaktivitet, bakning och drinkaktivitet på temat jul, eller varför inte pralintillverkning med vår chokladmästare?

BOKA HÄR

Se hela utbudet av julbord & julshower

Med nästan 200 hotell i Norden det finns garanterat ett julbord för alla smaker.

Till alla julbord

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.374.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.