Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Boka julbord & julshow i Stockholm

Med över 15 hotell i Stockholm finns det garanterat ett julbord för allas smaker här. Välj och vraka på de olika erbjudandena från våra hotell- och restauranger nedan!

Vi erbjuder en mängd smakliga alternativ för det stora företaget lika väl som den lilla firman, familjen eller hela tjocka släkten. Välj mellan hotell och deras restauranger, mitt i Stockholm city eller utanför tullarna i lantliga omgivningar.

Spännande jultallrik på Kungsholmen – 175 kr

Årets julbord på Clarion Hotel Amaranten presenteras i cocktailbaren Tap Room! Här firar du inte julbord som vanligt, utan mingla bland kollegor och vänner med vår jultallrik fylld av godsaker som sill, lax, getost m.m. till toner av jazz och soul, givetvis med inslag av en och annan julsång.

Boka här

Julbord och snaps på LYKKE mitt i city – från 725 kr

På LYKKE på Nordic Light Hotel väntar ett härligt julbord som en hyllning till hantverket och råvaran med nutida mat och smaker från våra nordiska länder. Njut av allt från löjromscanapéer till Maritas mandelmusslor med grädde!

BOKA HÄR

Klassisk magi eller nytänkande á la carte på Clarion Hotel Sign – från 534 kr

I år har våra kockar skapat fenomenala smaksensationer och samlat dem i fyra olika julmenyer. Inspirationen hämtas ända från farmors gamla klassiker till nya innovativa recept och även en helvegansk femrätters. Traditionella rätter som inlagd sill och gravad lax kombineras med julsmaker i helt ny tappning som skapar en spännande julupplevelse.

Boka här

Ett grönare julbord på Hotel C - från 595 kr/person

Utan att ta bort några traditionella rätter har Hotel C skapat ett julbord med 50% grönt - perfekt för vegeterianer och miljökämpar. Mellan 26 november – 20 december serveras det fantastiska julbordet, mitt i city. Varför inte ha julfesten här? Välkomna!

Boka här

Södermalm & söder om Söder

Kom i julstämning på Clarion Hotel Stockholm – från 200 kr

Julen nalkas. Klart ni ska ses och fira de goda resultaten från året som gått och samtidigt önska varandra en god jul och ett gott nytt år. Vi skapar en härlig stämning och lockar smaklökarna med det som passar er bäst. Här finns flera alternativ, från julmingel till sydamerikanskt.  

Boka här!

Gott & klassiskt på Quality Hotel Globe – från 475 kr

 Lite kallt, lite kallskuret, lite varmt och så toppas det med ett gottebord som heter duga. Vi ser fram emot att få ge dig julstämning i både sinne och mage. Serveras från 2 - 20 december, välkomna!

Boka här

Smak och tradition - ett vinnande koncept!

Avsluta året på topp. Bokstavligen! Nu öppnar vi upp dörrarna för smakrik jullunch eller middag på Quality Hotel Nacka. Baserat på lokala råvaror för säsongen har vår köksmästare skapat ett smakrikt och inbjudande julbord med julens alla klassiska smaker.

Boka här

Maxa gottebordet och kryp sedan till sängs i ett av hotellets fantastiska hotellrum

Det sägs att man inte kan få för mycket av det goda... Därför välkomnar vi er till ett fantastiskt julbord på Quality Hotel™ Winn, Haninge! Med stort fokus på tillgänglighet, så många rätter som möjligt utan varken gluten eller laktos dukas julbordet upp i mysiga vinterträdgården.

Boka här

Se hela utbudet av julbord & julshower

Med nästan 200 hotell i Norden det finns garanterat ett julbord för alla smaker.

Till alla julbord
2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.