Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Byt datum kostnadsfritt

Det är okej att ändra sig. Du, grannen eller jycken får flexibla möten och konferenser hos oss.

Nu får alla hipsters med startups och mac-klistermärken stor flexibilitet på möten och konferenser

… och det får alla andra också. Men vad innebär det egentligen? Jo, så länge myndigheternas restriktioner fortsatt gäller så kan du flytta mötet eller konferensen kostnadsfritt, så länge det görs sju dagar innan ankomst. Ni faktureras för den ursprungliga bokningen och får ett tillgodokvitto som kan användas när mötet äntligen kan genomföras. Tillgodokvittot är giltigt i 6 månader efter ursprungligt ankomstdatum. 

Här är villkoren:

Bytesrätt gäller för möte oavsett storlek. Möjlighet till bytesrätt gäller nya bokningar med ankomst från 1 juli 2021 till senast 30 juni 2022. Du som kund betalar för din orginalbokning, ett tillgodokvitto på den exakta summan utfärdas och skickas till dig.

Tillgodokvittot kan användas som hel- eller delbetalning för en ny mötesbokning på samma hotell inom 6 månader från det ursprungliga ankomstdatumet. En eventuell prisskillnad på det nya ankomstdatumet kan förekomma. Tillgodokvittot kan inte lösas in mot kontanter, användas som betalning för flera olika mötesbokningar eller som betalning för ett nytt tillgodokvitto. Datumet kan bara ändras en gång. 

Tillgodokvittot måste användas på samma hotell som ni gjorde orginalbokningen. Möjlighet till ombokning är beroende av tillgänglighet på hotellet, vissa datum kan tillgängligheten vara begränsad. Alla ändringar, om- och avbokningar måste ske skriftligt och direkt till hotellet. Hotellet skickar tillgodokvittot. 

Bytesrätt gäller inte för möten och konferenser på Copperhill Mountain Lodge, Icehotel, Frösö Park Hotel, Funken Lodge och Norefjell Ski & Spa.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.