Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Välkommen till nya Clarion Hotel® Umeå

I slutet av september får vi ytterligare ett tillskott i Nordic Choice Hotels-familjen. Häng med och fira vårt nya hotell Clarion Hotel® Umeå! Just nu kan du boka rum för endast 899 kr per natt.

  • Gäller för boendeperiod:

    2 okt 2022 - 30 dec 2022

  • Kan bokas:

    20 sep 2022 - 2 okt 2022

  • Specifikt för detta erbjudande:

    Betalas direkt vid bokning.

Vi firar vårt nya tillskott med 1000 rum för 899 kr

Häng med och välkomna vår nya familjemedlem Clarion Hotel® Umeå! Vi firar tillskottet genom att vi släpper de 1000 första rummen för endast 899 kr per natt.

I slutet av september öppnas äntligen portarna till nya Clarion Hotel® Umeå! Hotellet blir Umeås nya vardagsrum och kommer bjuda på ett exceptionellt läge med utsikt över Umeälven. Förutom 270 olika hotellrum erbjuds här otroliga konferenslokaler, vår nya restaurang NÒR med tillhörande takterrass, samt gym och spa. 

Erbjudandet gäller för vistelser fram till 30 december 2022, och du kan boka så många nätter du vill, tills att alla 1000 rum är slutsålda. Så var snabb och boka din vistelse redan idag, men senast den 2 oktober!

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 30 december, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Betalas direkt vid bokningstillfället, och kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter att bokningen genomförts, genom att kontakta kundservice - efter det kan bokningen inte återbetalas. Frukost är inkluderat i rumspriset.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.