Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Välkommen till Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Äntligen öppnar vi dörrarna till Kongsbergs nya mittpunkt, Clarion Collection® Hotel Kongsberg, och vi vill fira det tillsammans med dig. Därför får du nu rum för endast 995 kr - boka snabbt!

  • Gäller för boendeperiod:

    1 apr 2022 - 31 aug 2022

  • Kan bokas:

    29 mar 2022 - 31 maj 2022

Vi firar med 1000 rum för 995 kr

Vi öppnar dörrarna till sprillans nya Clarion Collection® Hotel Kongsberg, och för att fira släpper vi de 1000 första rummen för bara 995 kr! 

Helt nya Clarion Collection® Hotel Kongsberg öppnar nu upp sina dörrar, och bjuder in dig till en härlig vistelse i skinande lokaler och mjuka lakan. Här blir du uppvaktad med både frukost, fika och kvällsmat - allt inkluderat i priset - och mellan måltiderna kan du kliva rätt ut i Kongsberg centrum och uppleva staden, eller ta en drink i baren på våning 10.

Erbjudandet gäller för vistelser fram till 31 augusti 2022, och du kan boka så många nätter du vill, tills att alla 1000 rum är slutsålda. Så agera snabbt, boka din kungliga vistelse i Kongsberg redan idag!

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 31 augusti, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Betalas direkt vid bokningstillfället, och kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter att bokningen genomförts, genom att kontakta kundservice - efter det kan bokningen inte återbetalas. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat i rumspriset.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.