Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

För dig som vill gå på toa med öppen dörr...

... eller inte vill dela med dig av morgonens rysliga andedräkt. I sommar kan du boka ett enkelrum från endast 650 kr. Rum för dig, bara dig.

  • Gäller för boendeperiod:

    24 jun 2022 - 22 aug 2022

  • Kan bokas:

    21 jun 2022 - 3 jul 2022

Njut av egentid från endast 650 kr i sommar

Detta erbjudande är för dig som inte vill dela täcke. För dig som snarkar, eller inte tål folk som snarkar. För dig som är trött på kompisen som alltid glömmer tandborste och frågar om ni kan dela. För dig som bara vill umgås med släkt och vänner på dagtid. Detta erbjudande är till dig som vill sova helt själv i ett ljuvligt och svalt hotellrum i sommar.

Slå till med ett enkelrum till ett riktigt bra pris! Vi vill nämligen skämma bort dig som reser själv, så nu får du enkelrum från endast 650 kr. Boka senast 3 juli 2022, och njut av sommaren på egen hand på våra hotell mellan 24 juni och 22 augusti.

Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum, med sista möjliga utcheckningsdatum 22 augusti, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Maximalt 1 person per rum. Betalas direkt vid bokningstillfället, och kan ändras eller avbokas inom 24 timmar efter att bokningen har genomförts, genom att kontakta kundservice - efter det är det inte möjligt att få återbetalning. Frukost är inkluderat på alla hotell, förutom Comfort Hotel® Xpress Youngstorget.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.