Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nyår utan fyrverkerier för dig och ditt husdjur!

Rädda din fybenta vän från raketer och ståhej. Nu kan du boka ett djurvänligt hotellrum för nyår 2019/2020!

Boka ett djurvänligt hotellrum till nyår 2019/2020!

Att fira nyår utan smällare och raketer med din fyrbenta vän på våra hotell har blivit otroligt populärt. Nedan hittar du erbjudanden till våra hotell och härliga nyårspaket inför kommande nyår.

Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport

Boka ditt rum på Clarion Hotel Arlanda Airport här!

Nyårssuppé eller nyårsbuffé, hundaktiviteter med Svenska brukshundsklubben och hundfotografering! Alla rum på Clarion Hotel Arlanda Airport har redan blivit fullbokade men du har fortfarande chans genom att skriva upp dig på väntelistan. 

Quality Airport Hotel Arlanda

Boka och se priser inför nyår 2019/2020 här!

Befinner du dig i Stockholmsområdet under nyår? Packa ner klackarna och hundmaten och dra till Quality Airport Hotel Arlanda! Här är alla husdjur välkomna. En lyxig nyårssupé går att boka, med eller utan vinpaket. Det går även att äta uppe på rummet med din fyrbenta vän om du vill det. 

Östersund

Quality Hotel Frösö Park

Boka och se priser inom kort här!

På Quality Hotel Frösö Park i Östersund kommer du inte bli besviken. Här erbjuds du ett samlat paket med övernattning, nyårssupé, entré till Frösö Park SPA under hela vistelsen och stor frukostbuffé dagen därpå. Flygplatsen är en fyrverkerifri zon så du kan fira in det nya året i den varma utomhuspoolen med utsikt över fjäll och stjärnhimmel. Alla djur behandlas som VIP-gäster, bor gratis, och får självklart delta under nyårsmiddagen.

Kastrup/Köpenhamn

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Boka och se priser på Kastrup/Köpenhamn här!

Upplev en nyår utan stress och smällar på Clarion Hotel Copenhagen Airport, vid Kastrup/Köpenhamnn. Även här ligger en doggie bag samt vatten- och matskål och väntar på rummet till ditt husdjur. En flådig nyårsbuffé går att boka för de som vill. Husse och matte tränar gratis på hotellgymmet och kan njuta av en stor inomhuspool utan kostnad. Passande ligger Amager Strand bara 10 minuter från hotellet, där morgonpromenaden kan tas med vacker utsikt över havet. 

Bergen/Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Boka och se priser på Bergen flygplats här!

Fira nyår i norska Bergen på ett garanterat raketfritt område, innanför isolerade treglasfönster. Under nyårsafton Clarion Hotel Bergen Airport kan du njuta av nyårsmiddag i vår restaurang Sound och din hund får en egen doggie bag. Ät i restaurangen eller stanna på rummet med din vovve. För din fyrbenta vän väntas en doggie bag på rummet. Njut av en god frukostbuffé innan ni checkar ut dagen därpå. 

Gardermoen/Oslo/Norge

Comfort Hotel Runway

Boka och se priser på GoodDog på Comfort Hotel Runway - Nya rum släpps inom kort.

Vid Oslo Gardermoen flygplats ligger moderna Comfort Hotel Runway. Här kan du boka paketet GoodDog, där hunden får njuta av Party Play och Party Tricks i sällskap av hundpsykolog och hundinstruktör. Nyårsbuffén består av vegetarisk festmat med en mängd ekologiska inslag, och självklart får hunden vara med. Här får du tysta rum, garanterat fria från fyverkerier och stor härlig frukostbuffé. Missa heller inte föredraget om hur hunden hanterar rädslor av Tess Erngren!

Stavanger/Norge

Clarion Hotel Air 

Boka och se priser vid Stavanger här! Rummen inför nyår 2019/2020 släpps 1 februari.

Precis vid Stavanger flygplats hittar du Clarion Hotel Air, som bjuder in fyrverkerirädda husdjur för att fira nyår tillsammans. På rummet väntar inte bara mat- och vattenskål utan även en doggie bag fylld med överraskningar. En fyrarätters nyårsmeny går att avnjuta i restaurang Kitchen & Table, eller på ditt rum. 

Helsingfors/Finland

Clarion Hotel Helsinki Airport

De populära rummen på Clarion Hotel Helsinki Airport är redan slutsålda inför nyår 2019/2020...

Vad innebär ett djurvänligt nyår på hotell?

Nyår ska vara årets festligaste högtid, och visst är det så! God mat och god dryck, alla är uppklädda och ser fram emot att få fira in det nya året. Men på grund av fyrverkerier har nyår blivit en av årets kanske värsta kvällar för många av våra fyrbenta vänner och deras ägare. Men inte längre. Nordic Choice Hotels erbjuder fyrverkerifritt nyår för alla på flera orter i Norden. 

Du och din lurviga vän kan fira nyår utan att behöva oroa er över fyrverkeriernas hemska dånande. Hur då undrar du? Jo, vi har nämligen många hotell som ligger på områden där det är förbjudet att skjuta raketer, samt vars rum är ljudisolerade, exempelvis våra flygplatshotell. En perfekt plats att fira nyår för alla fyrverkirädda varelser.

Se bilder från tidigare nyårsfiranden hos oss!

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.380.001 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.