Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nyår utan fyrverkerier för dig och ditt husdjur!

Rädda din fybenta vän från raketer och ståhej. Nu kan du boka ett djurvänligt hotellrum för nyår 2020/2021!

Boka ett djurvänligt hotellrum till nyår 2020/2021!

Att fira nyår utan smällare och raketer med din fyrbenta vän på våra hotell i fyrverkerifria områden har blivit otroligt populärt. Nedan hittar du erbjudanden till våra hotell och härliga nyårspaket inför kommande nyår.

Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport

Boka ditt rum på Clarion Hotel Arlanda Airport här!

Nyårssuppé eller nyårsbuffé, hundaktiviteter med Svenska brukshundsklubben och hundfotografering! Clarion Hotel Arlanda Airport blir fullbokat snabbt, så var på hugget om du vill fira nyrår tillsammans med hundratals hundar här!

Quality Hotel Arlanda XPO

Bokningen öppnar inom kort

Befinner du dig i Stockholmsområdet under nyår? Packa ner klackarna och hundmaten och dra till Quality Airport Hotel Arlanda! Här är alla husdjur välkomna. En lyxig nyårssupé går att boka, med eller utan vinpaket. Det går även att äta uppe på rummet med din fyrbenta vän om du vill det. 

Östersund

Frösö Park Hotel

Boka och se priser inom kort här!

På Frösö Park Hotel i Östersund kommer du inte bli besviken. Här erbjuds du ett samlat paket med övernattning, nyårssupé, entré till Frösö Park SPA under hela vistelsen och stor frukostbuffé dagen därpå. Flygplatsen är en fyrverkerifri zon så du kan fira in det nya året i den varma utomhuspoolen med utsikt över fjäll och stjärnhimmel. Alla djur behandlas som VIP-gäster, bor gratis, och får självklart delta under nyårsmiddagen.

Kastrup/Köpenhamn

Clarion Hotel Copenhagen Airport - Kan bokas från och med 2 mars 2020.

Boka och se priser på Kastrup/Köpenhamn här!

Upplev en nyår utan stress och smällar på Clarion Hotel Copenhagen Airport, vid Kastrup/Köpenhamnn. Även här ligger en doggie bag samt vatten- och matskål och väntar på rummet till ditt husdjur. En flådig nyårsbuffé går att boka för de som vill. Husse och matte tränar gratis på hotellgymmet och kan njuta av en stor inomhuspool utan kostnad. Passande ligger Amager Strand bara 10 minuter från hotellet, där morgonpromenaden kan tas med vacker utsikt över havet. 

Bergen/Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Snart kan du boka och se priser på Bergen flygplats här!

Fira nyår i norska Bergen på ett garanterat raketfritt område, innanför isolerade treglasfönster. Under nyårsafton Clarion Hotel Bergen Airport kan du njuta av nyårsmiddag i vår restaurang Sound och din hund får en egen doggie bag. Ät i restaurangen eller stanna på rummet med din vovve. För din fyrbenta vän väntas en doggie bag på rummet. Njut av en god frukostbuffé innan ni checkar ut dagen därpå.

Helsingfors/Finland

Clarion Hotel Helsinki Airport - FULLBOKAD inför nyår 2020/2021

 

Vad innebär ett djurvänligt nyår på hotell?

Nyår ska vara årets festligaste högtid, och visst är det så! God mat och god dryck, alla är uppklädda och ser fram emot att få fira in det nya året. Men på grund av fyrverkerier har nyår blivit en av årets kanske värsta kvällar för många av våra fyrbenta vänner och deras ägare. Men inte längre. Nordic Choice Hotels erbjuder fyrverkerifritt nyår för alla på flera orter i Norden. 

Du och din lurviga vän kan fira nyår utan att behöva oroa er över fyrverkeriernas hemska dånande. Hur då undrar du? Jo, vi har nämligen många hotell som ligger på områden där det är förbjudet att skjuta raketer, samt vars rum är ljudisolerade, exempelvis våra flygplatshotell. En perfekt plats att fira nyår för alla fyrverkirädda varelser.

Se bilder från tidigare nyårsfiranden hos oss!

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.404.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.