Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nyår utan fyrverkerier för dig och ditt husdjur!

Rädda din fybenta vän från raketer och ståhej. Nu kan du boka ett djurvänligt hotellrum för nyår 2021/2022!

Boka ett djurvänligt hotellrum till nyår 2021/2022!

Att fira nyår utan smällare och raketer med din fyrbenta vän på våra hotell i fyrverkerifria områden har blivit otroligt populärt. Nedan hittar du erbjudanden till våra hotell och härliga nyårspaket inför kommande nyår. 

Arlanda, Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ta med upp till tre hundar och checka in på fyrverkerifria Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal! Vill ni fira nyårsafton med en ordentlig nyårsmiddag finns det olika alternativ att välja bland, i flertalet lokaler. 5-rätters i Kitchen & Table? 3-rätters i restaurang Runway? 3-rätters levererat till rummet? Eller 3-rätters i en lokal där också hunden får vara med?

För mer information, priser och bokning, klicka här.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

På Comfort Hotel Arlanda Airport kan ni välja mellan standard-, superior-, deluxe- och XXL-rum. Alla alternativ är självklart helt ljudlisolerade. Ät er nyårsmiddag i restaurangen (dessvärre inte tillåtet med husdjur här), eller ät middagen vid ett av borden i lobbyn, där din vän också kan vara med. Annars kan du givetvis ta middagen på rummet. I Anorak, skybaren på 12:e våningen, är hundar hjärtligt välkomna.

För mer information och bokning, följ denna länk.

Kastrup, Köpenhamn, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Även i Köpenhamn är det möjligt att isolera sig från de skrämmande raketerna. Clarion Hotel Copenhagen Airport erbjuder lugna, härliga rum och en restaurang där vi människor kan njuta av nyårsmiddagen. Dessutom ligger Amager strand endast 10 minuter från hotellet, så starta det nya året med en promenad på stranden med vacker utsikt över havet.

Pris? 1795 DKK för 1 person, eller 1895 DKK för 2 personer. Hunden är inkluderad i priset, såklart. För att boka, skicka ett mejl till reservations.cph@choice.dk

Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Skäm bort din hund genom att checka in på Clarion Hotel Bergen Airport Terminal på nyårsafton! Det är inte bara noll oreda från fyrverkerier (området är raketfritt, och inte nog med det så är fönstrena isolerade i tre lager), det bjuds till och med på goodiebag till din bästa vän. Hotellet har nämligen ett samarbete med en lokal djurklinik som kommer slå upp en pop-up-butik på hotellet och skicka med er en goodiebag. 

Undrar du hur mycket det kostar och hur du bokar? 1435 kr är priset för ett hundrum på nyårsafton. Nyårsdagsfrukost inkluderat! Mejla cl.bergen.airport@choice.no för att boka rum. 

Vad innebär ett djurvänligt nyår på hotell?

Nyår ska vara årets festligaste högtid, och visst är det så! God mat och god dryck, alla är uppklädda och ser fram emot att få fira in det nya året. Men på grund av fyrverkerier har nyår blivit en av årets kanske värsta kvällar för många av våra fyrbenta vänner och deras ägare. Men inte längre. Nordic Choice Hotels erbjuder fyrverkerifritt nyår för alla på flera orter i Norden. 

Du och din lurviga vän kan fira nyår utan att behöva oroa er över fyrverkeriernas hemska dånande. Hur då undrar du? Jo, vi har nämligen många hotell som ligger på områden där det är förbjudet att skjuta raketer, samt vars rum är ljudisolerade, exempelvis våra flygplatshotell. En perfekt plats att fira nyår för alla fyrverkirädda varelser.

Se bilder från tidigare nyårsfiranden hos oss!

2.564.411.001 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.