Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Nyår utan fyrverkerier för dig och ditt husdjur!

Rädda din fybenta vän från raketer och ståhej. Nu kan du boka ett djurvänligt hotellrum för nyår 2022/2023!

Boka ett djurvänligt hotellrum till nyår 2022/2023!

Att fira nyår utan smällare och raketer med din fyrbenta vän på våra hotell i fyrverkerifria områden har blivit otroligt populärt. Nedan hittar du erbjudanden till våra hotell och härliga nyårspaket inför kommande nyår. 

Arlanda, Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ta med din kära hund (eller katt) och checka in på fyrverkerifria Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal! Vill ni fira nyårsafton med en ordentlig nyårsmiddag finns det olika alternativ att välja bland, i olika lokaler. Kitchen & Table eller restaurang Runway? Eller kanske få middagen levererad till rummet? Oavsett hur ni gör så utlovar vi ett h(underbart) nyårsfirande och avslut på 2022!

För mer information, priser och bokning, klicka här.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

På Comfort Hotel Arlanda Airport kan ni välja mellan standard- eller familjerum. Rummen är självklart helt ljudlisolerade. Ät er trerätters nyårsmiddag i restaurangen (det finns endast ett begränsat antal bord per sittning där hundar är välkomna). Baren i lobbyn är öppen hela kvällen och här är din fyrbenta vän också välkommen.

För mer information och bokning, se här!

Kastrup, Köpenhamn, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Även i Köpenhamn är det möjligt att isolera sig från de skrämmande raketerna. Clarion Hotel Copenhagen Airport erbjuder lugna, härliga rum och en restaurang där vi människor kan njuta av nyårsmiddagen. Dessutom ligger Amager strand endast 10 minuter från hotellet, så starta det nya året med en promenad på stranden med vacker utsikt över havet.

Mer information inom kort.

Oslo, Norge

Comfort Hotel® Runway

Skäm bort din hund genom att checka in på Comfort Hotel Runway på nyårsafton för ett GoodDog New Year Party!  

Undrar du hur mycket det kostar och hur du bokar?
1770 NOK är priset för ett enkelrum och 2770 NOK för dubbelrum. Mejla co.runway@choice.no för mer information och för att boka rum.

Denna lista fylls på kontinuerligt. 

Vad innebär ett djurvänligt nyår på hotell?

Nyår ska vara årets festligaste högtid, och visst är det så! God mat och god dryck, alla är uppklädda och ser fram emot att få fira in det nya året. Men på grund av fyrverkerier har nyår blivit en av årets kanske värsta kvällar för många av våra fyrbenta vänner och deras ägare. Men inte längre. Nordic Choice Hotels erbjuder fyrverkerifritt nyår för alla på flera orter i Norden. 

Du och din lurviga vän kan fira nyår utan att behöva oroa er över fyrverkeriernas hemska dånande. Hur då undrar du? Jo, vi har nämligen många hotell som ligger på områden där det är förbjudet att skjuta raketer, samt vars rum är ljudisolerade, exempelvis våra flygplatshotell. En perfekt plats att fira nyår för alla fyrverkirädda varelser.

Se bilder från tidigare nyårsfiranden hos oss!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.