Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Julbord 2017: Årets utbud av julbord på hotell i hela Norden

Har ni bokat årets julbord ännu? Låt oss tipsa om julbord i Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Sverige. Eller kanske Helsingfors eller Oslo. Hur vill ni ladda upp inför julen?

Julbord 2017 på Nordic Choice Hotels

Nu dukar vi upp för 2017 års julbufféer och du är varmt välkommen! Här ser du Nordic Choice Hotels stora utbud av julbord, bufféer och julfester, för både privatpersoner och företag. I Sverige och resten av Norden. Oavsett var du befinner dig så kan vi lova att vi har ett passande hotell för dig som vill uppleva julstämning i goda vänners lag. 

Julbord i Stockholm

Se en samling av Stockholms olika julbord och skicka bokningsförfrågan här. Välj och vraka mellan en mängd olika alternativ i huvudstadens olika stadsdelar, från Nacka och Globen i söder, via Skanstull och City till Solna och Bålsta i norr. Här finns något för alla!

Julbufféer i Göteborg

Se utbudet av olika julbord i Göteborg och skicka bokningsförfrågan direkt här. Välj mellan läge mitt i city eller nära Liseberg!

Julmat i Malmö

I Malmö kan du boka julbord för såväl privatpersoner som för företaget. Här finns flera olika alternativ för den som är sugen på julstämning.

Julbord på Gotland

Boka ditt julbord på Clarion Hotel Wisby och njut av julmat i världsarvsstaden på öjn. 

Julbord i Helsingborg

Helsingborg: Clarion Grand Hotel Helsingborg erbjuder ett traditionellt julbord med en touch av Manhattan. Passa på att boka en julweekend för att riktigt komma i stämning inför vinterns stora högtid!

Julfest med buffé i Oslo

På konferenshotellen Quality Hotel 33 sätts stämningen inför julen med julbuffé och en glittrande fest 1 december. Läs mer och skicka förfrågan här

Jullunch i finska Helsingfors

Passa på att åka över Östersjön och fira in julen i Finland! Både Clarion Hotel Helsinki i Helsingfors centrum och Clarion Hotel Helsinki Airport vid flygplatsen erbjuder klassisk jullunch med hemgjord glögg. Läs mer om julfirande samt julluncher i Helsingfors och skicka förfrågan här.

Unika julbord på våra olika hotellkedjor

Hotellkedjorna Quality Hotel och Clarion Hotel bjuder in till julbuffé! För en familjär stämning och mycket värme, boka julbordet på Quality Hotel i Malmö, Skövde, Borås eller Sundsvall. Vill du boka julbord i Norge har Quality Hotel en mängd alternativ där också. Här ser du alla julbord på Quality Hotel

För en internationell och bubblande stämning mitt i centrum rekommenderar vi julbord på Clarion Hotel. Här ser du alla julbord på Clarion Hotel

Läs om helt unika julbord

Är du sugen på en annorlunda julbordsupplevelse? Upptäck några av Nordens mest unika julbord här.

Stora inspirationsguiden: Julbord i hela Norden

Vill du inspireras och hitta julbord just där du är? Se vår stora guide här.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.